Uitslagen Ros Beiaard Badminton Cup 2012

Het was een lang badmintonweekend geweest! Over 3 tornooidagen verwelkomde BC Oudegem een tal van topspelers (waaronder onze 7 Lokeraars). Hier de resultaten:

Sam Van Den Broeck, samen met zijn vaste dubbelpartner Nick Marcoen, wist zich te kloppen tot in de HD A finale. Daar wachtte op hem een sterk Nederlands duo, Léon Nottelman (ook winnaar in HE A) en Frank Vermeersch. Sam en Nick verloren de finale met 21-18, 17-21 en 21-12. Toch een sterke en opmerkelijke prestatie!
Sam had in zijn enkel minder geluk toen hij in de 2de ronde al Frédéric Gaspard tegenkwam. Daar werd het 22-20 en 21-13 voor Gaspard.

Jasper Poppe werd samen met dubbelpartner Tom De Daele (voor de 5de keer op rij) halve finalist in de HD C1. In de enkel strandde hij in de 2de ronde.
Gert Van Bouwel speelde samen met Joe Achten in de HD C1 maar verloor in de kwartfinale tegen de latere winnaars.

Kimberley Hillaert raakte in het DE C1 tot aan de kwartfinale. Daar verloor ze tegen de latere winnares. In het GD B2 ging het iets minder vlot samen met partner/lief/halve-Lokeraar Nicolas Van Bruysel. Daar hadden ze in de eerste ronde al prijs en verloren ze met een spannende 3-setter.

In de HE C2 wisten zowel Nassim Amnad als Werner Van den Broeck de 3de ronde te halen. Daar werden ze gestopt. Werner verloor van de latere finalist en Nassim van een Nederlander.
Werner, samen met Gerrit Braem in de HD C2, deed even goed als zijn zoon en belandde ook in de dubbelfinale. Daar verloren ze van het eerste reekshoofd Benny Maes en Dieter Peeters in 2 sets.

Matthias Neetens vertegenwoordigde dan alweer de D-spelers. Hij haalde de kwartfinale in de HE D.

0 gedachten over “Uitslagen Ros Beiaard Badminton Cup 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *