Verslag Lokerse G2 – Pluimplukkers G3 : 5 – 3

Lokerse G2 vs. Pluimplukkers G3 was de allerlaatste partij voor onze 2de gemengde dit seizoen. Oorspronkelijk gepland op 23 november, maar uitgesteld wegens de sneeuw tot 28 december. Het enige wat wij nog konden bereiken was een gedeelde 2de plaats samen met Antwerp. Ookal hadden we 2 maal gewonnen van den Antwerp, toch eindigen ze in de stand boven ons met meer gewonnen wedstrijden. Een echte “fin-de-saison”match was het resultaat, wat niet wil zeggen dat het een vervelende match was. Alleen het niveau was af en toe aan de ontspannende kant.
Voor Lokerse stond er een 4-koppige delegatie tussen de lijnen. Mul was er niet bij wegens kaartjes voor Geert Hoste. Buik, Kasteel, Caroline en Kristel verdedigden onze kleuren.
De dubbels gingen allebei naar Lokeren. Buik & Kasteel kenden weinig problemen met David Hesters & Johan Muller. Onze dames wonnen overtuigend van Natalie Vangerven & Elke De Waele (nichtje van wedstrijdleider Liesbeth).
De enkels waren typisch Lokers, de mannen den boot in (wel allebei in 3 sets). De vrouwen fietsten behoorlijk overtuigend naar winst.
De mixen zorgden dus voor de beslissing.
Buik & Caroline begonnen aanvankelijk met setwinst tegen Muller/De Waele, maar moesten zich dan toch gewonnen geven.
Kasteel & Kristel hadden het gelukkig veel minder moeilijk en zorgen daarmee voor de 7de overwinning van het seizoen.
Eigenlijk zelfs een schitterend seizoen waarin we als nieuwkomer in 3de liga gedeeld 2de eindigen in de stand. We hebben alleen verloren van de verdiende kampioen W&L G3. Proficiat aan die mannen. Beveren en Pluimplukkers (jaja, 2 Oostvlaamse klubs) tuimelen naar provinciale.
De details van onze laatste wedstrijd kan je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *