Verslag Lokerse G2 – Tots Keerbergen G1 : 7 – 1

Tots Keerbergen had vorige week onze derde plaats afgesnoept (weleenswaar met een paar wedstrijden meer gespeeld). Tijd om die terug te pakken. Het beloofde wel een moeilijke wedstrijd te worden, zeker voor de heren want op de provinciale kampioenschappen van Vlaams-Brabant stonden de 3 Totsers in de halve finales HEB1. Jonkie Ile Rombaut was wel afwezig wegens examens(tress).
Bij ons was Kaat (na vorige week een feilloze prestatie) opnieuw van de partij want Kristel “hare klop op de kop” was nog steeds niet volledig verteerd. Kasteel wist dat em genen enkel moest spelen en had daarom een volledig kraamkiekske met een kroketjen of 20 soldaat gemaakt (der is er maar enen die da kan).

De dubbels:
Mul/Kasteel vs. Jurgen Vrijmoed/Sander Van Den Eijnde (B1/B1)
De nieuwe (of oorspronkelijke) succesformule van vorige week werd opnieuw uit de hoed getoverd. Kasteel & Mul begonnen met veel respect maar merkten al vrij snel dat Tots niet de wereldwedstrijd van in de heenronde aant spelen was, toch werd pas met verlengingen den eerste set gepakt. Den tweede begonnen ze een pak zelfzekerder aan de set… en dat resulteerde al gauw in een 6-puntenkloofje. Opt laatste nog eventjes laten gelijk komen en dan afmaken.

Kaat/Caroline vs. Nathalie Talemans/Wendy Dockx (B2/B2)
Een nieuw dubbelkoppel is geboren. Opnieuw een schitterende prestatie van de Lokeren-girls. Met grote overmacht werd in 2 korte sets gewonnen

Een onverhoopte luxesituatie, 2-0.

De enkels:
1ste heren: Mul vs. Jurgen Vrijmoed (B1)
De Mul (met 3-dagen-op-rij-fondue-in-zijn-darmen) speelde eigenlijk wel goed mee met ‘de Vrijmoed’, maar moest in het 2de deel van elke set steeds het tempo lossen. Een ingecalculeerde nederlaag, die ons achteraf een rondje bleek op te leveren;-)

2de heren: Buik vs. Sander Van Den Eijnde (B1)
Tegen de verliezend enkelfinalist van het PK Vl.-Brabant dacht Buik weinig kans te maken en mss. was het wel die gedachte die Buik bevrijd liet spelen. In een bijna-perfecte enkelpartij waarbij Buik’s foutenlast historisch laag lag won hij makkelijk en met ruim verschil.

1ste dames: Caroline vs. Wendy Dockx (B2)
Net als in de heenronde kende Caroline weinig problemen met Wendy. De wedstrijd was na 10 minuten afgelopen.

2de dames: Kaat vs. Elisabeth Verswyvel (B2)
Elisbeth bood in de eerste set aardig weerwerk en bracht Kaat meer dan eens in de problemen maar het ritme van Kaat lag toch iets hoger. De tweede ging wel een pak makkelijker, opnieuw winst in 2 sets en vooral de vijfde partij, inclusief de 2 punten waren binnen!

De mixen:
1ste mix: Kasteel/Kristel vs. Jurgen Vrijmoed/Elisabeth Verswyvel (B1/B2)
Het liep een pak beter als vorige week… zeker van Kristel hare kant. De Kasteel sprak zelfs over uldere beste mix vant jaar. De match werd makkelijk gewonnen.

2de mix: Buik/Caroline vs. Sander Van Den Eijnde/Natalie Talemans (B1/B2)

Ook Buik & Caroline kenden weinig problemen met de tegenstanders. Een appelflauwte van Buik maakte het in de 2de nog eventjes spannend, maar nadat de tegenstanders 15-16 voorkwamen werd in één keer uitgeserveerd.

7-1, wie had dit gedacht!

Den derden time was nog heel plezant met een eerste nieuwjaarshapje van de Walter (de intussen beruchte gerookte zalm) en vloeibare camembert (waar iedereen van dacht dat het mayonaise was). Kasteel had genen honger… van het vele bewegen en springen tijdens de matchen was zijn kiekske toch wa kwaad geraakt op die 20 kroketjes. En Mul moest als enige verliezer die avond een rondje geven!
Volgende week zondag spelen we onze voorlaatste match bij stamnummer 1, de mannen van den Bosuil, Royal Antwaarp (niet FC maar) BC. We hopen op het mirakel van den Bosuil om hen de tweede plaats nog te ontfutselen.

Wedstrijdgegevens vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *