Verslag Lokerse H2 – Herne H2 : 6 – 2

Na alweer een zwaar bevochten en heroïsch clubkampioenschap was het zondagavond tijd om met H2 de competitie in 3de liga op gang te trekken.
Bij het samenstellen van ons ploegske merkte ik al snel dat we over veel kwaliteit kunnen beschikken, maar dat het door tornooien en studies niet altijd mogelijk gaat zijn om op volle sterkte voor de dag te komen.
Gisteren was er alvast geen probleem, allé, het is te zeggen we waren met meer dan genoeg, maar de staat van sommigen na al de matchen op zaterdag moest nog blijken.
Als kapitein hield ik de kerk in het midden en liet één ieder 2 matchen spelen. De oudjes 2 dubbels en de jonge garde een dubbel en een enkel. Ja sommigen dingen beschouwt de captain als verworven recht puur op basis van leeftijd ;-).
Bij Herne zag ik alleen maar jong talent die op papier niet al te sterk leken, maar waarvan je kon zien dat we op het veld serieus ons tenen gingen mogen uitkuisen. En dat bleek al snel. Tim en Robin haalden het maar nipt in 2 sets. Joren en Gianni moesten een verliesmatch incasseren. Eddy en Sander bleven beide koppels wel makkelijk de baas, de leeftijd zeker!
Via via hadden we vernomen dat de enkels van Herne redelijk sterk waren en dus was het toch even opletten  geblazen bij aanvang van die enkels. Maar op Joren na won iedereen zijn eerste set en dus waren goed op weg om de ontmoeting binnen te halen. En ja, te vroeg kraaien is nooit goed, want we bleken in de tweede sets steeds verlengingen nodig te hebben om de matchen binnen te halen. Tim met 23-21 tegen Lode, Robin met 22-20 tegen Laurens en Gianni hield het droogst met 21-19 tegen Koen. Joren was ondertussen zijn scheve situatie aan het recht zetten en won makkelijk de tweede set. Derde set dus en door het snelle verloop van de overige enkels gingen we dus met z’n allen kijken naar “den belle”. De derde verliep heel erg gelijkgaand. Op 21-21 moesten er nog even nieuw pluimen aan te pas komen en dat bleek de doodsteek voor Joren. Nipt onderuit 21-23 tegen Jeffrey.
Voor 22 uur waren we klaar en dus richting douches en cafetaria voor drank en spijs.  Daar bleek dat de meeste nog veel plaats in het buikje overhadden na de overdaad van de feestdagen! Bij Tim hadden we zelfs het vermoeden dat het zijn eerste maaltijd van het nieuwe jaar was.
En zo is de kop eraf in 3 de liga en wensen wij, jullie, veel genot op de velden, hopelijk zonder al te nare blessures, maar vooral een heel schoon jaar toe!
Captain Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *