Verslag YBJMC Herent W&L (brons)

Met 9 spelers brachten de Lokerse Bc & de Lokerse Badmintonschool samen om deel te nemen aan het Internationale jeugdtornooi van W&L (Herent).

Jongens enkel U11
Jonah De Smedt kon zich (door een ongunstige loting) niet plaatsen voor de hoofdtabel. Nochtans deed hij het heel goed. Zijn eerste wedstrijd wint hij makkelijk en tegen het 2de reekshoofd (Ombecq) werd Jonah pas na een driesetter uitgeschakeld. Ook Jente D’haese & Simon Van Moeseke slaagden er niet in 1e te worden in hun poule
Yannick Bauwens was de enige die daar wel in slaagde. In de 1/8ste finale botste hij evenwel op het 6e reekshoofd.

Jongens dubbel U11
Yannick & Simon haalden het net niet in hun openingswedstrijd tegen het derde reekshoofd. Verlies in 2 heel nipte sets. Jente (met Mattias Devos) won wel zijn eerste wedstrijd.

Jongens enkel U13
Met Wannes Soenen & Esslyn De Pauw hadden we 2 jongens op de hoofdtabel. Wannes sneuvelde in de 1/8 finale, Esslyn verloor in de kwartfinale. Bjarne Verleysen, Tim De Theije & Dries De Puysseleir konden zich niet plaatsen voor de hoofdtabel.

Jongens dubbel U13
Esslyn/Bjarne en Wannes/Kobe Huyghe (Wit-Wit) presteerden knap in het dubbel en behaalden allebei de kwartfinales. Dries speelde niet met zijn vertrouwde partner en verloor in zijn eerste match.

Jongens enkel & dubbel U15
Geen geluk voor Matteo Christiaens. In het enkel won hij 1 poulewedstrijd. In het dubbel volgde meteen de uitschakeling.

Volgende Belgian Junior Master is de zilveren van Tienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *