Verslag Lokerse H3 – Pluimplukkers H3 : 2 – 6

Sinterklaas is het nog maar just afgebold en daar is de kerstman alweer. Precies of dat het hier geene crisis is. We lieten dat alvast niet aan ons hartje komen want in Lokeroso was het weer kertsmarkt met kraampjes en mooie muziekskes; allemaal verpakking natuurlijk om gewoon te kunnen gaan drinken.

Vermits Pluiplukkers 3 op de agenda stond en die mannen Lokerse 2 een 8-0 hadden aangesmeerd; was er weinig stress in onze troepen te merken. De smurf zat op een jachtpartij adellijke dames te versieren en pinten te drinken, Dries was zo zat van de champagne dat hij de tweelingszus van zijn lief aan het versieren was; en Pens, Wymie en ikzelf dronken een aantal geplagieerde duvelkes en chocomelk met Amaretto. Onze captain Patrick bleef plichtsbewust thuis, maar toen hij onze voorbereiding op de wedstrijd vernam; heeft hij dan maar snel met zijn madam een fles uitgekuist.

De tegenstanders kwamen ietwat verzwakt binnen maar met 2 goede B1’s; De Ley en De Reu de langen; en 2B2’s, Matthijs en De Reu de korten; waren we alvast op papier de mindere ploeg; en gegeven onze voorbereiding ook reëel. Alle dubbels werden gespeeld volgens dezelfde opstelling B1-B2 tegen B2-C1; niet simpel dus.

HD2: Pens en ikzelf mochten aan de bak tegen De lange Reu en Matthijs. We speelden zeker geen slechte wedstrijd maar konden ook nooit aanspraak maken op de overwinning.

HD4: tegelijkertijd hadden Wymie en Patrick tegen De Ley en De Reu ook een lastige klus te klaren. Ze hebben hun best gedaan maar ook hier jammelijk verlies.

HD1: Pens mocht het nog ens proberen tegen dezelfde 2, met nu Dries aan zijn zijde. Onder druk kraakte Matthijs af en toe, maar vissen kunnen ze toch ook goed bij de Pluimplukkers en dus ook hier verlies.

HD3: Ondertussen was Wymie alweer fris man en mocht hij samen met Davy de eerreddende dubbel proberen te pakken. Waarschijnlijk de beste dubbel van de 4 en hier had iets meer in kunnen ziten. Op de cruciale momenten bleken de tegenstanders toch meer trefzeker; ondanks spectaculair verdedigingswerk van de Wymie met zijn gekende ik-ben-te-laat-geen-probleem-achterwaartse-back-flip-cross-verdediging-shit-ik ben-duizelig kon de wedstrijd niet winnend worden afgesloten en keken we aan tegen een nooit geziene 0-4 achterstand thuis.

HE3: Patrick was in alle stilte al begonnen tegen de kleine De Reu (B2). Alhoewel zijn spel de Pat wel goed zou moeten liggen; kreeg onze cappie moeilijk greep op de wedstrijd en liep hij vooral veel achter de feiten aan. Vooraleer de andere wedstrijden in enkel goed en wel konden beginnen hadden we een 0-5 aan de broek.

HE1: Ik werd weer opgeofferd als eerste enkelaar maar het begint wel beter te gaan. Een stunt was weer in de maak tegen de lange De Reu (B1). De eerste werd vlot binnegehaald en met 17-14 in de tweede had ik het moeten afmaken. Niet dus en in de derde een korte inzinking en toen was het 8-2. Achtervolgen dus maar gestrand op 21-17; shit bijna 6 competiepunten en ver b1 ;-))

HE4: Zoals al een paar weken: den dries is weer op niveau. Matthijs (B2) was klaar voor de slachtbank en zo geschiedde ook. Dries speelde een sterke wedstrijd en zonder veel problemen werd onze eer alvast gered.

HE2: De revelatie wordt toch Davy dit jaar. Na provinciaal kampioen in enkel B2 te zijn geworden; werd nu de ervaren erwin De Ley voorgeschoteld. Ook hij was nog in kerstmansfeer, want hij had zijn kerstmuts nog op. Den Davy was niet onder de indruk en de manier waarop hij speelde was toch indrukwekkend. Mijn voorspelling is als volgt; tegen maart is den davy B1. Hij zal niet veel meer verliezen tegen andere b2’s (als hij der tenminste goesting in heeft) en af en toe kan hij ook nog wel eens nen b1 meepakken. Buik, Klaas en Mul zijn gewaarschuwd als we tegen lokerse 2 moeten.

Toch 2-6 verlies, maar ik kan me toch niet ontdoen van het gedacht dat we ook tegen deze mannen een 4-4 moeten kunnen halen. Tuurlijk deze mannen gaan samen met Latem voor kampioen en met Hesters erbij was het allicht 7-1 geweest; dus douchen maar.

In den douche werd alvast een vaste plaats afgesproken voor de toekomst. Links: Dries (die heeft toch niet veel water nodig), Pat en Ley; en aan de rechterkant, Wymie, Pens en Davy. Wijzigingen moeten op gevaar van uw eigen gezondheid en lichamelijke integriteit met Pens, onze nieuwe logistieke directeur; besproken worden.

De Walter probeerde ons nog te lokken met kaaskes en salami maar tegen 22.00u vetrokken de laatsten al naar huis; om in huislijke kring de kerstdagen mooi in te zetten. Lief hé (just den davy niet, vermits die momenteel zonder madam zit; maar hij ziet wel iets in Kaat, den Dries zijn zus, dus dat komt wel in orde als ze meerderjarig is. Den Dries ziet in horrorgedachten nu de Davy al verschijnen aan de ontbijttafel in zijnen boxershort na een oneervolle nacht met zijn zus…. )

Met deze geruststellende gedachten wens ik u allen een vreugdevolle week toe; tot donderdag.

– Poesie ley –

Eén gedachte over “Verslag Lokerse H3 – Pluimplukkers H3 : 2 – 6

  1. Kaat is of wordt er 19, dus bij mijn weten is ze meerderjarig. Of de minimumleeftijd moet in de Dutroux-tijd opgetrokken zijn…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *