Resultaten tornooi Herne

Jordy Van Der Sypt en partner Florian wonnen in C1 knock-out 2 matchen en raakten zo tot de halve finale. Waar ze met 17 en 18 de duimen legden tegen Johan Peetermans en André Vitrier, die laten met 15 en 13 de finale verloren van Johan Vandevelde en Glenn Wayenbergh.

Klaas De Waele won een B1 poule-match met Patrick de Brule van Gregory Carton en Eric Van Erpe, waarna ze het opnamen tegen reekshoofd Jorge De Cleyn en Johan Janssens. De tweede set werd in verlenging verloren.

Klaas De Waele in enkel B1 kreeg walkover tegen Benjamin Braem en won van Hans Van Bouwel. Reekshoofd Pieter Deboeck was een klein maatje te sterk, ondanks een vermoeiende en spannende match.

Joke Breynaert (Herne, maar ook lid van Lokerse, zei het als niet-competitiespeler) was in mindere doen voor GB B1 met Patrick Debrule en won 1 poulewedstrijd in DD C1 – niet voldoende. In enkel dames C1 liep het een stuk beter. Als reekshoofd speelde ze respectievelijk Christel Verrijdt, Aurelie Schotte en Julie Fontaine naar huis. In de finale nam ze het op tegen club- en dubbelpartner Iris Herregodts. Na ruim drie kwartier wedstrijd werd de derde set binnengehaald met een nipte 19-21. Nog één tornooitje en op naar B2?
– Klaas –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *