Verslag Lokerse H4 – Landegem H1 : 8 – 0

De ambitie van onze technical director was duidelijk van in het begin, met deze ploeg gaan we voor kampioen. Onze directe tegenstander, Landegem 1, had tot nu toe ook een foutloos parcours gereden en dit was dus een echte 4-puntenmatch.  Jammer genoeg voor hen was hun topspeler Thijs Duchene verhinderd door examens, waardoor het evenwicht toch wat verstoord was. Echter, ook ons smashkanon de pense diende afwezig te blijven wegens vergeten hoe het badminton nu ook alweer gespeeld wordt. Het kon dus spannend worden.

Terwijl naast ons de heren van H10  met supercap Rik D’Hondt al strijdend ten onder gingen in heroïsche partijen (Sam en Jelle!) was het voor ons toch iets meer stressless.  Thom en mezelf, alsook Pat en Wymie, konden zonder groots te spelen, relatief éénvoudig winnen.

De Foer met Patrick tegen 2 C1’s zijn zelfs niet in hunne stressless geraakt.   In de laatste match HD is de Wymie dan toch beginnen zweten, maar hij had nog ruim voldoende reserve om samen met Tom De Foer de droge 4-0 op de tabellen te zetten.

Beemer speelt goed enkel (dubbel ook tegenwoordig) en zette al snel de 5-0 op de tabellen en dus speelden we de laatste 3 enkels tegelijkertijd.  Foer won efficiënt met zijn snelle dropkes en loeiharde smashes 😉 , Ley worstelde op het middenplein met de lijnen tegen die parketmuur en sloeg alles buiten, maar dankzij uitstekende coaching van Pringels, kon ik toch met 15 en 22-20 afronden.  Pat liet een sterk spelende Steven De Buck de eerste set van de avond voor Landegem veroveren.  Hij pakte wel de 2e, maar het  beste was er wat af bij Pat en hij had niet minder dan 6 matchpunten nodig om uiteindelijk met 27-25 te triomferen in de derde set.  Droge 8-0 op het bord.

We onthouden:

 • 4 punten los, winterkampioen, dus dit mogen we niet meer laten schieten
 • ik slaag echt alles buiten, alles he Wymie, mischien eens da visnet met 4 kilo spanning vervangen? (Nota voor auteur: volgende keer een andere uitvlucht  verzinnen)
 • Wymie is nu reeds 3 wedstrijden blessurevrij. Doping???Motivatie???  hier moet iets aan gedaan worden.
 • na onze doortocht is de Orval op bij den Dimi
 • Foer draagt nog steeds 2 verschillende sokken en verschijnt ook steevast niet in clubtenue, dient het bestuur hier geen disciplinaire maatregelen te nemen?  Rode kaart, enkeltje afstampen, klapje in het gezicht, voorbeelden genoeg gezien gisteren?
 • Vanaf heden vieren we in de bank nieuwjaar vanaf 9 december om organisatorische redenen zodat we tijd hebben om  het verslag te schrijven.

PoesieLey

Eén gedachte over “Verslag Lokerse H4 – Landegem H1 : 8 – 0

 1. STERK BEZIG!
  kzou de Foer al laten beginnen met een rondje te geven per wedstrijd hij vanaf nu zonder clubkledij speelt 😉
  Die verschillende sokken wil ik hem nog best vergeven, als hij dan ook 2 verschillende schoenen draagt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *