Verslag recreantentornooi Lokerse BC (4 jan)

Na het clubkampioenschap van zaterdag 3 januari waren we alweer in de sporthal te vinden voor het allereerste nieuwjaarstornooi van de Lokerse BC. En we laten dat meteen het begin van een traditie zijn, want het was een waar succes!

Na een voorbereiding en planning door Klaas, Chris en Schroyens was de eerste aanzet een een mailing naar ruim 800 mensen én het persoonlijk aanspreken van enkele clubs met een stevige recreanten-reputatie. De reacties bleven dan ook niet uit. Na een week zaten we al halfvol en een week daarna was de voormiddag volledig ingepland (dubbels) en moesten we serieus beginnen opletten voor de inschrijvingen voor de namiddag (mix). Dankzij toernooi.nl was het allemaal ook praktisch gezien vrij snel in orde (al is het even zoeken naar speciale recreanten-functies).

De dag zelf is tevens erg vlot verlopen. De omroep-installatie van het clubkampioenschap werd verbeterd met een extra tussenversterker, de CitySport stand werd opgezet, de Tombola werd onderverdeeld in een voor- en namiddag-loting, de deelnemers werden verwelkomd,… Reeds om half negen stonden de eerste vroege vogels zich op te warmen. Wat een motivatie!

We hebben doorheen de dag ook ontzettende complimenten mogen ontvangen. Het tornooi erd goed gesmaakt: 2 mooie Tactic polo’s voor de winnende koppels in de reeksen ‘zeer goed’, 2 goede flessen Cava voor elk winnend koppel in de andere reeksen, onder andere 3 rackets van Tactic en Victor in de tombola, wijn,… én voor elke deelnemer werd een gripje naar keuze voorzien.

Als je niets doet doe je niets verkeerd, dus we verzwijgen de probleempjes niet – om er ons aan te herinneren om volgend jaar niet op onze lauweren te rusten. Zo hadden we blijkbaar een mail gemist van de GSF Sint-Gillis-Waas (we hebben hem nog steeds niet teruggevonden, maar we nemen zowiezo de verantwoordelijkheid op ons en nemen ons voor om volgend jaar de inschrijvingen live én online af te handelen). We doen uiteraard verder ons best om de plooien daar glad te strijken. Er zijn ook steeds poules waar je enigszins moet mikken naar de niveau’s en blijkbaar was dat in de jeugd (waar we een beperkt aantal inschrijvingen hadden) toch op een exemplarische weerstand gestoten met uitschrijving tot gevolg. Al moeten we zeggen dat we over het algemeen toch de niveau’s goed hadden ingeschat (aan de hand ook van de uitslagen van vorig jaar) en er over het algemeen erg evenwichtige matchen werden gespeeld.

Och en dan vergeten we natuurlijk de pech van de dag… we kregen plots in de namiddag het bericht vanuit de kleedkamers dat het warm water was uitgevallen. Nog niet meegemaakt in de sporthal, waar we zelfs mogen bogen op zelf-te-regelen warm water. Blijkbaar was de mazout-tank leeg. Dus: alle verwarming was ook uitgevallen en het werd kouder in de zaal. Gelukkig geen dramatische omstandigheden, maar leuk is het niet. Waarvoor we dan ook onze excuses aanbieden aan de mix-koppels die een warme douche ontnomen werden.

Rest ons nog de goede voornemens voor volgend jaar op te sommen: grotere poules in de mix. We zijn wel érg vlot door de namiddagplanning gegaan, dus we nemen ons voor een 10 tot 15 koppels meer aan te nemen volgend jaar.

Aan alle aanwezigen: BEDANKT. En als jullie nog opmerkingen, vragen, suggesties hebben: altijd welkom!

Nog even de top-3 per discipline:

HD Zeer Goed – HD ZG
1 Aaron De Pannemaeker & Tom Veelaert

2 Gerrit Braem & Benny Maes

GD Zeer Goed – GD ZG
1 Luc Genijn & Linda Blindeman

2 Ronny Van Koeckhoven & Svea Van Driessche

3 Michel Colin & Ellen Simons

HD Goed – HD G
1 Dirk Peelman & Henk Van Huffel

2 Bram De Laere & Frank Devalckeneer

3 Bart Taragola & Maurice Van Brussel

DD Goed – DD G
1 Linda Blindeman & Bea Verbeeck

2 Isabel De Bruyne & Veerle De Vriendt

3 Eline De Keukelaere & Nancy De Wilde

HD Matig – HD M
1 Timothy Peelman & Giele Van Den Berghe

2 Pieter Dhont & Wouter Fransaer

3 Joris De Plus & Luc Van Nieuwenborgh

DD Matig – DD M
1 Ann De Groeve & Kim Godefroid

2 Els Podevyn & Leen Podevyn

3 Conny De Nil & Kristien Van Oostende

HD Beginner
1 Hans De Witte & Jurgen De Witte

2 Filip Van Boxelaer & Wim Van Brouck

3 George De Vos & Marc Spitaels

DD Beginner
1 Caroline Dieleman & Linda Smet

2 Anneleen De Beyne & Els Roelandt

3 Brigitte Mareen & Jana Van Der Heyden

GD Beginner
1 Franky De Sutter & Els Roelandt

2 Joris De Plus & Severine Ravyst

3 Steven Van Der Keel & Audrey Van Der Keel

DD Jeugd – DDJ
1 Lotte De Mey & Celine Willems

2 Anne Peelman & Bi Mei Van Den Berghe

3 Yoni Segers & Emmelien Van Rooy

HD Jeugd Beginners – HDJ
1 Pieter De Laere & John Devalckeneer

2 Quinten De Langhe & Pieter Gillis

3 Gillian Blomme & Simon Van Den Eynde

HD Jeugd Goed – HD J
1 Lander Borgonjon & Seppe Maesen

2 Tijs De Bock & Jente Thienpondt

3 Robbe De Schepper & Carlie Rottier

-Klaas-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *