Verslag Lokerse H3 – Drive H2 : 5 – 3

Met of zonder versterking; op sterkte of alles doorheen, mixen of b2-koppels; zelden heeft onze technische directeur zo veel knopen moeten doorhakken; en het moet gezegd; hij; (en niet ikke dus) is ne poesie. Zoals het past in een moderne dictatuur; gaat hij bij iedereen ten rade en na een lieflijke groepsdiscussie neemt Wymie dan éénzijdig de beslissing.

Natuurlijk in tijden van hoogconjunctuur krijgen sommige sterspelers in het team (in ons geval de grote smurf Davy) capsones en willen ze per sé eersten enkel spelen om eventjes rap wa punten te halen tegen nen b1; u raadt nooit wat er in dat soort situaties nogal eens gebeurt.

HD 1: Patrick – Wymie tegen Spanoghe – Van Nuffel: gezien de relatief korte wedstrijdduur dacht ik dat een b1 en een b2 te hoog gegrepen waren. Niet dus want Pat en Wymie klopten droogjes het sterkste dubbelkoppel van drive; knappe overwinning.

HD 3: Pens en Ley tegen Yorick en De Ruysscher: we hadden toch wel wat last van de voorbije feestdagen en de poesie zijn netspel en vooral opslagen waren abominabel. Gelukkig zijn Pens en ik ondertussn al redelijk goed ingespeeld en zo kunnen we dus ook winnen zonder echt goed te spelen; af en toe een stevig doortrekken volstond om regelmatig serietjes van 5 of 6 punten te pakken en zo een lastige zege te kunnen boeken na 3 sets. 2-0 en dus een droomstart.

HD2 Pens en Dries tegen De Ruysscher en Van Nuffel: De Pens was ondertussen opgewarmd en het niveau ging samen met dat van Dries een paar stapjes omhoog. Bij de tegenstanders was vooral B1 Van Nuffel niet in zijn dagje; twas zelfs zo erg dat ze hem begonnen te viseren wegens veel zwakker dan De Ruysscher; dus relatief éénvoudige zege en 3-0

HD4 Davy en Wymie hadden last van demotivatie; geen zin om aan te vallen en geen zin om achter een pluim te crossen, no problem dus voor Spanoghe en Yorick en dus toch geen 4-0.

HE1 Onze provinciale kampioen enkel ging het dus wel even klaren en op sommige momenten bewees den Davy ook wel dat hij zeker klaar is voor den B1; maar zijn normale niveau heeft hij zelden gehaald. Na de nederlaag moest zijn racketje der dan ook aan geloven en in een bui van Israëlische agressie werd zelfs de Pens fysiek aangevallen en deze hield er dan ook een serieus litteken aan over; Pens zwaar geblesseerd afgevoerd met de MUG en 3 weken thuis van ’t werk. Ook nooit gezien; de Pens heeft niet teruggeslagen; wegens zwaar onder de indruk.

HE2: Den Dries is gelukkig na zijn prachtige tornooizege in Stekene, en hij is nu ook zeker van zijnen B1 in juni. Ive De Ruysscher was echter gemotiveerd en speelde eigenlijk een goede wedstrijd met veel inzet en mooie punten. Dries is echter toch iets sneller op de bal en moet zich fysiek ook niet zo totaal inzetten om lange rally’s te spelen. Dus toch een logische maar desalniettemin desalwelteplus geen simpele maar wel verdiende overwinning.

HE3: De Poesie mocht tegen Spanoghe. Die was door één of ander beest gestoken of had iets gepakt was want hij ging echt tekeer; smashen op alles wat bewoog en direct aanvallen; tot zijn eigen verbazing pakte hij alles en zijn smashen allemaal mooi op 10 cm van de tramlijnen. Slecht speelde ik dus niet maar 16 en 18 vertellen een verhaal van steeds achtervolgen.

Tacticus Pens had het al van in het begin gezien… . Blijkbaar als ge hem wa klop geeft begint hij scherpe analyses te maken; dat zullen we onthouden….

4-3 dus en Patrick mocht de meubelen redden. Vandaag was echter ’t moment aangebroken om zijn verbetenheid nog eens te demonstreren. Yorick deed zijn best en de derde set zou de overwinning moeten opleveren. Pat speelde geconcentreerd door en met flickservices en bizarre rally’s bracht hij de tegenstander uit evenwicht. Wij kennen die lepe trucken van de patrick, maar de Yorick dus nie en 5-3; die we volledig zelf hebben afgedwongen zonder versterking en met onze normale opstelling met dus 4 keer ne C1 in de dubbels; mooi zo.

Terwijl we de Pens naar boven takelden met het gehandicaptenliftje; bleek dat onze concullega’s van heren 2 met versterking zwaar den boot zijn ingegaan tegen pluimplukkers 3. We hebben nu een kloof van 4 punten dus ze moeten zich niet al te veel illusies maken ivm volgende week; we zullen er staan voor alweer een bloedstollende derby. Om onze goede voornemens te vieren gingen Dries, Davy, Pieter en ikzelf nog eens een kebabke steken en werd de werkweek alvast op een gezonde en voedzame manier voorbereid.

Lokerse H2; den davy eet weer vettig en drinkt weer pinten; you have been warned! In den enkel gaat hij nen B1 oppeuzelen met andalouse en samourai!

-De Poesie-

7 gedachten over “Verslag Lokerse H3 – Drive H2 : 5 – 3

  1. Heren 2 mag toch nog op z’n beide oren slapen zenne want ’t is bij 1 westmalleke gebleven…….. en 4 westpellegrino’sMaar toch een klein beetje op revanche belust, en met vernieuwde moed en een nieuw raketje (als den Totem mij tenminste wilt helpen als concurrent) moet het alleszins beter gaan dan zondag!!!buZZe

  2. Alé, Buzze heeft al nen uitvlucht klaar alst em verliest. Tzal zijn nief racketje geweest zijn.Hoeveelsten enkel speelt gij? Kwestie dak weet waar ik mij moet laten opstellen.

  3. volgens anonieme bron zal de poesie op eerste of tweede enkel spelen, om zo te kunnen winnen tegen een b1; klaas of buik; 2 punten te verdienen en te gaan voor zijnen b1

  4. HE1 davy vs klaas, Davy voor H2 en Klaas voor H3, Davy pakt zijn puntjes en Klaas pakt punt voor H3, iedereen content! want H2 had versterking in naam van ne provinciaal kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *