Zilver voor Jordy en Tim op Ros Beiaard Badminton Cup 2015

Met het nog bijna één competitiemaand te gaan, waren enkele Lokerse spelers goed voor een eervolle vermelding op de 8ste editie van de Ros Beiaard Badminton Cup. Kruipt het competitieseizoen bij sommige spelers al in de kleren, of is iedereen zich aan het sparen voor ons eigenste ABCD-tornooi? Hier de tornooiresultaten van de spelers die al volop warm lopen:

In Heren Dubbel A konden Jordy Van Der Sypt & Tim Van Herbruggen als 7e reekshoofd elke match winnen in 2 sets. Enkel Tom Dejongh en Robin Permentiers wisten toch een 3e set te veroveren in de kwartfinale, maar Jordy & Tim vonden dan toch het pad richting finale. In de finale waren Matijs Dierickx & Floris Oleffe iets te sterk en stond er 21-15 en 21-14 op de tableau. Zeer knappe prestatie!

In Heren Enkel B1 was kwartfinale het hoogst haalbare voor Joren Robberecht die eerder 2e reekshoofd Lukas Ryckebusch naar huis mocht spelen. Joren verloor de kwartfinale van Arno Vandenhoucke. Niet alleen bij de mannen maar ook bij het Dames Enkel B1 was kwartfinale het eindstation. Deze keer was het genoegen weggelegd voor Marlies Ramboer die sneuvelde tegen Pluimplukker Sarah Van Den Eeden. Bij Dames Dubbel B1 wist Joke D’Hont (met Kathleen Verpreet) zich te kloppen richting halve finale maar ook daar hield Sarah Van Den Eeden met Lisa Van Damme een halte voor onze Lokerse garde. Voor Marlies Ramboer (met Siel Demeyere) hield de dans al op in de kwartfinale.

In Dames Enkel C2 wist Eline Stremus zich dan alweer te bewijzen tot in de kwartfinale. Daar moest ze de duimen leggen tegen Elke Wyns. Jochen Everaert & Robby Symoens wisten het dan alweer spannend te maken bij Heren Dubbel C2 waar ze in de halve finale verloren in 3 sets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *