Brons voor Stein Bondroit op Victor Junior OLVE Tournament 2015

Stein Bondroit op JOT OlveOp het Victor Junior Olve Tournament 2015 was Stein Bondroit onze Lokerse uitblinker. Dit is in het YBJMC het enige gouden tornooi. Met maar liefst 22 deelnemende landen. Het meest hoogststaande tornooi in hun bestaan.

Bij de Jongens Dubbel U15 mocht hij met Julien Carraggi het mooie weer maken. Ze wisten verschillende leeftijdsgenoten uit verschillende landen telkens met 2 sets op te ruimen. Zelfs tegen het Nederlandse koppel Van Der Aar-Van Der Lecq hebben ze uitgeschakeld (beide hebben het andere hoogstaande internationale tornooi in Hoensbroeck in Nederland gewonnen). In de halve finale speelden ze een razendspannende wedstrijd. De hele sporthal hield zijn adem in tijdens de rally’s. Alsof het nog niet spannend genoeg was, beslechten ze de wedstrijd met 26-28 in het voordeel van de Zwitsers Müller-Orteu.

In het Jongens Enkel U15 kon Stein de poulefase overleven. Daarna volgde de Duitser Pascal Scheiel en de Welshman Oliver Stansfield die hij beide naar huis mocht spelen. De Spanjaard Enrique Rodriguez stak een stokje voor dit elan en zo was de 3e ronde het eindstation.

Fantastisch resultaat voor Stein!

Bekijk hier de uitslagen: http://www.badmintonvlaanderen.be/sport/player.aspx?id=EFC9AE0E-2416-42A1-98C6-4694633B32E2&player=297

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *