2x goud, 3x zilver & 1x brons op de BK jeugd!!!!

Onze jeugdspelers hebben het F A N T A S T I S C H gedaan op de Belgische kampioenschappen voor de jeugd!

We beginnen met Sam Van den Broeck. Sam loste in het dubbelspel bij de U19 de hoge verwachtingen volledig in door samen met Nick Marcoen de tegenstand weg te blazen. Ze werden Belgisch kampioen zonder setverlies. Ook in het gemengd (met Flore Vandenhoucke uit Ronse)  presteerde Sam op hoog niveau. In de halve finales schakelden ze het 2de reekshoofd uit. De superspannende finale werd met een driesetter beslist in het voordeel van de Vlaamsbrabanders Nick Marcoen & Stefanie Van Wel. Maar toch knap zilver! In het enkelspel tot slot verloor Sam in de halve finale van Gentenaar Flor Spanhove, een halve finale is goed voor een bronzen plak.

Onze andere Belgische kampioen is terug te vinden bij de U13. Daar won Stein Bondroit het jongens dubbel met Siebe Lodders. In een straffe driesetter versloegen ze in de finale het eerste reekshoofd.
In het gemengd dubbel speelde Stein & Joke De Langhe zich zonder setverlies tot in de finale.
Na nipt verlies tegen het eerste reekshoofd moesten Stein & Joke zich gelukkig prijzen met een zilveren medaille. Een tweede zilveren medaille behaalde Stein in het enkelspel. In de kwartfinale stuntte Stein door het 3de reekshoofd uit te schakelen. Stein bleef op winstpad tot in de finale maar daar moest hij echter zijn meerdere erkennen in de Limburger Jona Van Nieuwkerke.  

De Lokerse BC is supertrots op jullie!!!! Dikke proficiat jongens!!!!

11 gedachten over “2x goud, 3x zilver & 1x brons op de BK jeugd!!!!

  1. Fantastisch! Proficiat! Geniet ervan jongens. Het is misschien het begin van nog een paar titles, maar misschien ook niet! Maar dit neemt niemand jullie nog ooit af. Joepie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *