2x goud, 4x zilver & 1x brons op laatste jeugdcup

Mare Van de Sype (enkel U9) & Wannes Soenen (dubbel U11) winnen op jeugdcup Pluimplukkers!

De allerlaatste jeugdcup van het seizoen werd in alle schoonheid afgesloten! We mogen terecht trots zijn op onze jeugdspelers! In de eerste plaats omdat zij steeds massaal onze club vertegenwoordigden en uiteraard ook omdat ze vanuit alle hoeken uit Oost-Vlaanderen de hoofdprijzen meebrachten richting Lokeren 🙂
Ik wil daarom ook alle deelnemende spelers bedanken voor jullie aanwezigheid en engagement. Uiteraard ook de ouders, hun ferventste supporters, vaak taxichauffeur en soms ook de troostende schouder van dienst. Ook bedankt aan alle trainers die op (nagenoeg) vrijwillige basis een dagje hebben opgeofferd om onze jeugd te begeleiden en tot slot ook een woord van dank aan alle organiserende clubs die er mee voor zorgden dat de Oostvlaamse jeugdcup zo een gigantisch succesverhaal blijft!

Terug naar zondag in Sint-Amandsberg. Door de 3 disciplines was het voor enkelen een bijzonder druk programma.

Bij de meisjes U9 was Mare Van De Sype onze enige vertegenwoordigster. Mare was opnieuw outstanding! Zonder setverlies won Mare haar 4e jeugdcup van het seizoen! (het meest van alle meisjes) In de eindafrekening eindigt Mare als 3e (die andere meisjes hebben meer jeugdcups op hun conto, vandaar)

Lokerse was met 40% opnieuw massaal vertegenwoordigd bij de Jongens U9. Matice Van De Velde & Kobe Verstocken werden allebei 2e in hun poule. In een onderlinge wedstrijd won Kobe het voor de 3e plek. Nagui & Nathan De Clercq (beide nog U7) werden respectievelijk 4e en 5e.

Bij het jongens enkel U11 liggen de waardeverhoudingen al een tijdje vast. Kobe Huyghe (Wit-Wit Ronse) won opnieuw de finale van Wannes Soenen. Jonah De Smedt & Yannick Bauwens behaalden respectievelijk een 6e en 8e plaats.

In het jongens dubbel U11 zijn we duidelijk heer en meester! Wannes Soenen (met Kobe Huyghe) wint de poule van 5. Yannick Bauwens & Jonah De Smedt werden knap 2e. Tim Redant mocht op de derde trede van het podium staan. Allemaal top dus!

Het gemengd dubbel U11 met Yannick & Mare (beide U9) werd de finale met 14-15 verloren in de derde set. Héél nipt zilver.

Bij het jongens enkel U13 kon Dries De Puysseleir net niet winnen van Bram Christiaens. In de finale voor de 2des verliest Dries van Jarne Van Herreweghe.

Het jongens dubbel U13 werd een dubbeltje op zijn kant. Siebe Verhoeven (met Jarne Van Herreweghe) verliezen nipt de strijd voor de 1ste plaats. Met al knappe ralleys werd in 3 sets verloren van Bossuwe/Christiaens. Hier zit echt toekomst in!

Aline Van De Velde kon in het meisjes enkel U13
haar gunstige loting omzetten in een 1ste plaats in de poule.
In de de halve finale kon ze echter niet meer voluit gaan door een blessure.
Desondanks toch een knappe derde plek!

Aline moest door de blessure jammergenoeg verstek laten gaan voor het dubbelspel.

Lara Rogiers was onze vertegenwoordiger in het meisjes enkel U15.
In haar poule werd Lara 3de. Ze verloor heel nipt de strijd om de derde plaats.
In de finaleronde werd Lara 6de.

Dat was het voor dit seizoen!
Tot volgend jaar iedereen!!!

(dank voor de knappe foto’s Geert Verlinde)
Je kan alle foto’s bekijken op de facebookpagina van BC De Pluimplukkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *