3e opeenvolgende tornooiwinst voor Wannes & Kobe

Kobe Huyghe en Wannes Soenen winnen na Limburg en West-Vlaanderen nu ook in de provincie Antwerpen! In een bijzonder hoogstaande finale werd in het jongens dubbel U13 de maat genomen van Lars Van De Ven & Bjorn Peeters (PBA). We mogen Kobe & Wannes stilaan naar voor schuiven als de favoriet voor het BK begin februari. Een dikke proficiat!

In het jongens enkel U11 werd er even gedroomd van een volledig Lokerse finale. Maar zowel Yannick Bauwens als Jente Dhaese verloren hun halve finale.

Bij het jongens enkel U15 slaagden Lennert Heynderickx & Matteo Christiaens erin de eindtabel te bereiken. Matteo kwam meteen tegen Terny en verloor. Lennert bereikte zelfs de kwartfinale.

Ook in het jongens dubbel U15 was de kwartfinale het eindstation voor Lennert & Dries & voor Matteo (en Mathieu Ombecq). Ook Yannick & Jente sneuvelden in de kwartfinale Jongens dubbel U11. Door een moeilijke loting kwamen zij daar meteen tegen het 1e reekshoofd uit.

Mare Van Britsom met nationale ploeg naar Denemarken

Nog leuk nieuws was er te rapen in Denemarken. Mare Van Britsom nam daar met de Belgische selectie deel aan de Danisch Junior Cup. Resultaten zijn ons nog niet toegezonden maar we zijn absoluut ontzettend trots op Mare haar selectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *