4 rozen op Jeugdcup Tour De Mintons St-Niklaas

Jongens & meisjes U11

Veel Lokerse-deelnemers in de A-poule van de jongens. Jarne Maes kan net geen set pakken tegen Wannes Huyghe maar wordt knap tweede. Jules Everaert verloor in de poule reeds van diezelfde Wannes en wordt 3de. Maxime De Paepe wint voor de 5de plaats van Jasper Vanden Broecke. Eerstejaars Warre De Cubber eindigt als zevende. In de B-reeks wint Nicolas Pringels de wedstrijd voor de 5e plaats.

Ook bij de meisjes een tweede plaats. Maïté Boone verliest nipt in 3 sets van winnares Renske De Backer. Jilke Dhaese wordt vierde.

Lise & Jente winnen in U13

De meisjes U13 verliep uiterst spannend. Mare Van De Sype kon ditmaal winnen van Lise Hermans maar verloor van Lore Pooters (die dan weer verloor van Lise). Gevolg. Eén grote rekenoefening waaruit bleek dat Lise Hermans één setje minder verloren had dan Mare. Maar toch mooi 1 & 2 naar onze meisjes. Jente Dhaese was onze enige vertegenwoordiger bij de jongens U13 Hij won eenvoudig de B-reeks. Ruben Vanden Broecke geraakte niet uit zijn poule.

Arne Boone wint opnieuw in U15

De motor van Arne Boone draait momenteel op volle toeren. In de A-reeks van de jongens U15 pakt hij opnieuw de overwinning. Pieter Bommelé wordt 3e. Lander Sichien miste in de B-reeks op een haar na de finale. Hij verloor de halve finale in 3 sets van de latere winnaar. Robbe Wante & Dries Van Der Aa konden zich net niet plaatsen voor de finalerondes, ze werden beide 3e in hun poule. Bij de meisjes U15 ligt alles dicht tegen elkaar. Ditmaal moest Hannah Everaert 2 meisjes voor laten gaan in de A-reeks van de U15. Volgende keer beter.

Gert-Jan De Vleeschouwer imponneert in U17

Gert-Jan moet in zijn poule slechts één setje toegeven. Nadien overrompelt hij de U17 volledig. Knappe winst in de B-reeks! Bijna zorgde Meerten De Ryck voor een volledig Lokerse-finale. Hij werd na een nipte driesetter tweede in zijn poule. Meerten wordt in de finale wel knap 3de! Katrien Bommelé won bij de meisjes U17 de wedstrijd voor de 5e plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *