4 titels op tornooi Flying Shuttles Zaffelare

Naast 4 titels ook nog 6x zilver

Een uitgebreide Lokerse delegatie zakte afgelopen weekend af naar het naburige Zaffelare om deel te nemen aan het Standard-tornooi van The Flying Shuttles. Onze spelers kwamen opnieuw met een mooie oogst terug naar het thuisfront. Een overzicht :

Nicolas Van Bruysel haalde de finale na winst in zijn (overvolle) poule. De finale heren dubbel B1 werd echter in 2 sets verloren. Davy Van De Putte verloor in de kwartfinale heren enkel B1 van de latere winnaar. Ook in de mix geen succes voor buZZe. Samen met Froni eindigden ze 2e in hun poule.

In de B2-reeks zwaaien onze (ex-B1) dames al een volledig seizoen de plak. In het enkelspel kuisen Froni Van Daele & Isabelle Geeraerts elk een tak in hun tabel op. In de finale blijkt Froni de beste van de 2. Ook in het dames dubbel B2 pakte Froni met Kaat De Keukelaere aan haar zijde de titel.

In het gemengd werd er geen enkele titel gepakt. Jasper Poppe & Christel Van Acker kwamen er het dichtste bij met een tweede plek in de finalepoule van gemengd C1. Kimberley Hillaert & Nicolas Van Bruysel werden 3e in het gemengd B2.

Ook prijs was het in het heren dubbel C2. Jochen Everaert bewijst daar zijn goede vorm en wint samen met Ruud Stechweij.

Het houdt niet op want ook Eline Stremus pakt haar eerste titel in het dames enkel D. Ze won in de poule voor Karen Van Lancker. Nog in de D-reeks kon jonkie Siebe Verhoeven zich plaatsen voor de finale heren enkel. Cousaert bleek echter iets te straf om winst te pakken. Tot slot ook een tweede plek voor Lukas Segers & Frederik Van Acker in het heren dubbel D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *