5x goud op Jeugdcup Buggenhout!

Onder het motto beter laat dan nooit het verslag dat u nog te goed had van de jeugdcup in Buggenhout.

Maar liefst 25(!!) Lokerse jeugdspelers kwamen tegemoet aan de oproep om deel te nemen aan de Jeugdcup van Buggenhout.
Een nieuwe lading jong talent heeft zich aangeboden.

Bij de Jongens -9 ging Maxime De Paepe in zijn allereerste tornooi meteen met de gouden medaille lopen! Clubgenoot Roel van Den Borre werd knap derde en Warre De Cubber vijfde. Schitterend werk van onze jongste garde!

In de -11 zijn het de Lokerse meisjes die hoge ogen gooien. Mare Van De Sype wint het enkeltornooi. Maité Boone kaapt de 3e plaats.
In de poules van de jongens A-reeks moest Jarne Maes zijn meerdere erkennen in zijn dubbelmaatje Wannes Huyghe (Wit-Wit). Jasper Vanden Broecke werd 4e in die poule. Jules Everaert moest in de andere poule tevreden zijn met een 3e plaats. In de finaleronde wint Jarne de wedstrijd om de 3e plaats. Jules wint de wedstrijd voor de 5e plaats.
In de B-reeks won Jasper De Bruyne vlot zijn poule. Nicolas Pringels werd 2e en Meindert Janssens werd 4e in de andere poule. In de finale voor de 1e plek zat het echter niet mee voor Jasper. Verlies met 15-14 in de 3e set. Ook Nicolas kon de finalewedstijd niet winnen. Een respectievelijk 2e en 4e plaats voor de Lokerse heren.

Ruben Vanden Broecke was om één of andere duistere reden in de A-reeks beland bij de -13 waar hij jammer genoeg niet kon stunten. In de B-reeks was Lander Sichien heer en meester! Na vlotte winst in zijn poule won hij in de eindtabel nog 2 wedstrijden. Knappe overwinning! Zijn maatje Robbe Wante legde beslag op de 7e plaats. Debutant Jens Boone won ook 2 matchen in zijn poule. Sander Pringels werd 5e in zijn poule. Bij de meisjes zat Hannah Everaert in de pittige A-reeks Julie Hoorelbeke & Lotte De Man dit keer laten voorgaan. Met haar derde plaats behoudt Hannah echter wel vast aan de leidersplaats in de ranking.

Bij de jongens -15 was Arne Boone opnieuw aan het feest in de A-reeks! Al liet hij zich in zijn poule bijna verrassen door Danckaert (Eikenlo). In de finale won hij echter wel straf in 2 sets van Kjell Aelbrecht (Brakel) die in zijn poule Pieter Bommelé wist te verslaan. Pieter eindigde in de finale als 4e.
In de B-reeks zaten de andere Lokeraars. Zowel Tim De Theije als Xander De Bruyne als Simon Van De Vyver wonnen de 3 poules. Gert-Jan De Vleeschouwer was als 4e Lokerse-speler een beetje het slachtoffer van de situatie en werd 2e in de poule van Simon. Simon Van De Vyver kroonde zich verdiend tot winnaar door in de halve finale Xander te verslaan en in de finale Tim. Gert-Jan versterkt nog eens de Lokerse hegemonie door de finaletabel van de 2es te winnen.

Bij de -17 hadden we nog 2 deelnemers. Meerten De Ryck deed het bij de jongens zeer goed en werd 3e in de A-poule. Katrien Bommelé kon bij de meisjes de 4e plek niet ontwijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *