6x goud & 2x zilver op Junior Master van Latem – De Pinte

Thijs Van Bockxlaer wint Minibad bij de jongens!

Met 2 waren onze jongste. Tille Van Parys werd uiteindelijk 3e in zijn poule, war hij 2 wedstrijden in nipte driesetters verloor. Thijs Van Bockxlaer daarentegen smeerde zijn tegenstanders stevige nederlagen aan hun broek, uitgezonderd de eerste wedstrijd werd een driesetter. In een uiterst spannende finale deed Thijs het nog eens over. Hij won met 15-13 in de 3e set van Croes. Tille won zijn wedstrijd voor de 5e plaats! Proficiat jongens!
Lola Wymeersch, ons enige meisje bij de U10 zit sinds een weekje met haar voet in de gips en kon helaas niet mee doen. Snelle beterschap Lola!

Maxime De Paepe deed het dan weer uitstekend in het jongens dubbel U11. Met gelegenheidspartner Andreas Gysels haalden ze de halve finales. Daarin werden ze verslagen door een Frans duo die later ook het dubbeltornooi wonnen.
In het enkelspel eindigeden Roel Vandenborre & Maxime De Paepe beide op de 2e plaats in hun poule waardoor ze niet tot de hoofdtabel konden doorstoten. Warre De Cubber werd 3e in zijn poule.

Yannick Bauwens pakt zilver en goud bij de U13

Uiterst straffe prestatie van Yannick afgelopen weekend. Hij kwam als enige Lokerse-speler door zijn poule bij het jongens enkel U13. Jarne Maes & Jules Everaert werden beiden 2e in hun poule. In de kwart won Yannick met 21-19 in de derde set van de Fransman Thiery, vervolgens sloeg hij zich naar de finale door het eerste reekshoofd Lesuisse in 2 sets te verslaan. De finale enkel was reeds zijn 9e wedstrijd die dag waardoor het meeste vet van de soep was. De eerste set ging met 20-22 heel nipt verloren tegen Huberty, waardoor ook het mentale brak. In de 2e set konden de bordjes helaas niet meer gelijk gesteld worden.
Eveneens een stevige tabel in het jongens dubbel U13. Maar liefst 18 duo’s waar alle Lokerse spelers door hun eerste ronde geraakten. Jarne Maes (met Wannes Huyghe) verloor in de 1/8 finale, Jules Everaert (met Ramon Albers) haalde de kwartfinale. Yannick Bauwens & Jente Dhaese belandden op het hoogste schavotje. Zonder setverlies wonnen ze het tornooi! Proficiat jongens!

Femke Christien wint meisjes dubbel U15

Nog een straffe dubbelspeler vinden we terug bij de meisjes U15. Provinciaal kampioene dubbel, Femke Christien won daar samen met Merel Proost! Eerst werd er afgerekend met een Nederlands duo waarna er in de finale 2 Franse meisjes tegenover hen stonden. Ook zij werden in 2 sets opzij gezet en zo pakt Femke opnieuw goud! Proficiat! In het enkelspel slaagde Femke er net niet in de de finaleronde te bereiken. Ze werd 2e in haar poule.

Bij het jongens enkel U15 kwam Yannick Van Hecke voor het eerst kennismaken met het nationale circuit. Hij trok behoorlijk zijn streng maar zich plaatsen voor de finaletabel zat er niet in. Eveneens geen hoofdtabel voor 2 van onze U13-spelers, Lander Van Coillie & Jente Dhaese. Zij deden het vooral voor het hogere ritme.

Esslyn & Bjarne domineren de U17

Esslyn De Pauw & Bjarne Verleysen rolden de U17 volledig op. In het enkelspel wonnen ze beide hun poule waarna Esslyn zijn maatje versloeg in 2 sets. In het jongens dubbel wonnen ze de poule van 2 Nederlandse duo’s zonder setverlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *