Brons voor Jonah & Matteo op YBJM Enghien

In een wel héél bijzondere omgeving was Enghien (of Edingen in het Vlaams) de eerste gaststad om het nationale Circuit, de Yonex Junior Master te ontvangen. Héél bijzonder omdat de sporthal meer weg had van een verbouwde hangar. Een oude dan nog, ijzig koud (gelukkig dat het buiten niet vroor), voorzien van hinderlijke lichtstraten, een stoffen vloerbekleding en weggerafelde lijnen. Ook voor de organisatie was à l’mproviste vaak op zijn plaats.

Doch, enkele moedige zonen en dochters hadden zich ingeschreven.
Het enkelspel was niet meteen een succes.
Zowel Lennert Heynderickx als Matteo Christiaens (in het jongens enkel U15), als Jonah De Smedt in het jongens enkel U13 verloren één poulewedstrijd waardoor ze niet konden doorstoten tot de hoofdtabel.  In het jongens dubbel ging het vlotter. Matteo Christians speelde opnieuw met Mathieu Ombecq (Brugge) en dat lijkt te klikken. Ze versloegen oa. het tweede reekshoofd en sneuvelden pas in de halve finale tegen de latere winnaars. Voor Lennert Heynderickx (met Sebbe Huyghe) was de kwartfinale het eindstation.

Ook tussen Jonah De Smedt & Robin Schildermans (Drop Merchtem) klikt het dubbelspel steeds beter. Ook zij haalden net niet de finale. In de halve finale verloren ze van Kobe Huyghe & Timothy Saber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *