Resultaten clubkampioenschap jeugd

Naar jaarlijkse gewoonte werd ook dit seizoen afgesloten met ons clubkampioenschap voor de jeugd. De spelertjes werden per leeftijdscategorie onderverdeeld in poules, zodat elke speler waar mogelijk minstens 3 wedstrijden mocht spelen.

In de U9-reeks hadden we een recordaantal inschrijvingen. Jasper De Bruyne, Kobe Verstocken, Jules Everaert en Mare Van de Sype (die haar mannetje echt wel weet te staan), wonnen hun poule. In de eindronde bleek Jasper net iets te sterk voor de rest en mocht hij zich dus clubkampioen noemen. De tweede plaats was voor Kobe.

De titel bij de meisjes ging naar Mare; de tweede plaats was voor Geike Rooman.

Ook bij de jongens U11 waren er 4 poules. De poulewinnaars hier waren Tim Redant, Yannick Bauwens (eigenlijk nog U9), Wannes Soenen en Simon Van Moeseke. Wannes is het na de vele mooie jeugdcupprestaties gewend om ook in de eindronde goed te presteren en vrij vlot nam hij in de finale de maat van Yannick.

De meisjes mochten het onderling uitmaken in één poule. Hannah Everaert won al haar wedstrijden in twee vlotte sets en ging Marijke Verherbruggen vooraf.

De jongens U13 was misschien de meest zware reeks, bij gebrek aan al te veel rustpauzes voor de spelers. De poules hier werden gewonnen door Simon Van de Vyver, Siebe Verhoeven en Lennert Heynderickx. In de finalepoule stond er geen maat op Siebe; Lennert (eerstejaars) moest met het zilver vrede nemen.

Bij gebrek aan andere U13-meisjes was Aline Van De Velde sowieso al clubkampioen in die reeks. Toch liet ze in een poule met U15 en U17 meisjes niet over zich heen lopen en eindigde ook daar 3es. Winnaar in die grote poule werd Lara Rogiers; de tweede plaats was voor Elise Decuman.

Bij de jongens U15 stond er geen maat op Matteo Christiaens (eigenlijk nog U13). Hij haalde het voor Sander De Coninck en Meerten de Ryck.

Door wat extra reclame hadden we ook in de U19 reeks nog een aantal spelers opgetrommeld. Joris Penneman haalde het voor Stein Bondroit (winnaar U17) en Laurens Verhoeven.

U vindt alle uitslagen op: http://toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=6E429CB4-0289-4C4F-97D4-F60F7A5A78FC

Alle foto’s te bekijken op de facebookpagina van Kimberley & Nicolas

Next stop: clubdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *