Clubkampioenschap jeugd LBC

Beste badmintonners en ouders,
Het seizoen 2012-2013 is helaas bijna ten einde …

  • 12 mei: laatste jeugdcup Pluimplukkers (Gent)
  • 18 mei : de laatste zaterdag training + provinciale kampioenschappen jeugd te Wetteren
  • 22 mei : CLUBKAMPIOENSCHAP JEUGD 2013, dé woensdagse afsluiter van het seizoen

Op het groot clubkampioenschap voor de jeugd kan je het opnemen tegen al je leeftijdsgenoten om te bepalen wie de sterkste speler/ speelster is binnen zijn/haar leeftijdsreeks van de Lokerse BC.  Géén nood, winnen is absoluut niet het belangrijkste, wij zorgen dat er voor alle deelnemers mooie prijzen aanwezig zijn!  Opgelet, jullie speeluren op het clubkampioenschap kunnen wel wat verschillen van jullie normale trainingsuren.  Je aanvangsuur en overige wedstrijduren worden ten laatste doorgestuurd op maandag 21 mei.Daarna krijgen jullie de tijd om al je energie in je schoolwerk te stoppen en natuurlijk volop te genieten van het zonnetje.

Je deelname bevestigen aan het clubkampioenschap doe je via http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C8F3F725-187D-42E5-9A0F-9537102BAA5Ctp://

Om het clubkampioenschap optimaal te laten verlopen dient iedereen op voorhand te zijn ingeschreven en dit voor vrijdag 17 mei 2013 – 20h.
Om ons clubkampioenschap op 22 mei vlot te laten verlopen willen we jullie vragen om een kwartier voor jullie aanvangsuur in de sporthal aanwezig te zijn.We hopen dat al onze jeugdspelers aanwezig zullen zijn op deze spetterende slotdag. Deelnemen is véél belangrijker als winnen! Dus vergeet jullie niet in te schrijven!!!

Wij gaan terug van start op WOENSDAG 4 september en ZATERDAG 17 augustus 2013 en kijken ernaar uit om jullie terug te zien op het eerste speelmoment van het nieuwe seizoen.Rest ons nog om jullie een deugddoende vakantie toe te wensen!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?
Laat het ons weten!

Sportieve groeten,
De jeugdtrainers en het jeugdbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *