De provinciestrijd (tv-quiz)

Het provinciebestuur Oost-Vlaanderen en de regionale zenders AVS en TV Oost starten in het najaar met de quiz ‘De Provinciestrijd’. Oost-Vlaamse verenigingen die hun kennis over Oost-Vlaanderen willen testen, kunnen zich inschrijven tot 31 juli 2008 op info@oost-vlaanderen.be.
Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is alvast een bedrag van 3 000 EUR, te besteden aan een project van de winnende vereniging. Elke aflevering kan ook een kijker, door het beantwoorden van een kijkersvraag, een prijs winnen.
Het inschrijvingsformulier en het wedstrijdreglement zijn te vinden op www.oost-vlaanderen.be.

Oost-Vlaams gevoel
Bedoeling is om via de quiz niet alleen de kennis over de provincie Oost-Vlaanderen te verhogen, maar ook het ‘Oost-Vlaams gevoel’ aan te wakkeren. De organisatoren willen immers streven naar een grotere betrokkenheid van de inwoners bij hun provincie. Daarnaast willen ze met deze quiz ook het verenigingsleven in de kijker zetten.

Uitzenddata
De Provinciestrijd wordt wekelijks uitgezonden op zondag op AVS en TV Oost vanaf 5 oktober tot en met 7 december 2008 (10 afleveringen). De uitzendingen zijn ook te bekijken op de websites van de provincie, AVS en TV Oost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *