Eddy Van Herbruggen grijpt winst in Zwijndrecht, Joris Penneman de sterkste in Geraardsbergen!

Ook 6 verloren finales en 3 halve finales voor Lokerse spelers in Zwijndrecht

Eddy Van Herbruggen mag met trots dé man van het weekend genoemd worden. In het Heren enkel B2 bewees Eddy (in het verleden goed voor in totaal 16 Belgische titels) dat hij het spelletje nog steeds perfect beheerst. Zonder setverlies wint hij het enkelspel bij de B2’s.
Ook in het gemengd dubbel B1 stond Eddy in de finale met onze kersverse aanwinst Kathleen Verspreet maar deze wedstrijd verloren ze van 1e reekshoofd De Grauwe/Bronselaer. In de halve finale wonnen Eddy & Kathleen alvast het onderonsje met Van De Putte / Vanderveken. Ook Kathleen stond een tweede maal in de finale… maar ook in het dames enkel B1 beet ze in het Zwijndrechtse zand. De Nederlandse Meta Knuth was in 2 heel nipte sets iets sterker.

Ook voor Pieter Vincke was het net niet in het heren enkel C2. In 3 sets verloor hij de finale. Eenzelfde verhaal voor Eline Stremus & Sabine Van Hecke. Ook zij verloren de finale van het dames dubbel C2.

In de A-reeks worden we traditiegetrouw vertegenwoordigd door Tim Van Herbruggen. In het heren enkel A moest hij in 3 sets het hoofd buigen van Frédéric Gaspard (Bastogne) die zo zijn revenche beet heeft. In het gemengd dubbel A stuitten Tim met Hanne Jansens (Olve) op Nottelman/Debbie Janssens, de latere winnaars.
In het heren dubbel A werden ze als reserves opgevist waardoor de voorbereiding van Jordy niet ideaal was. Ze verloren de kwartfinale van hun trainer Roel Van Heuckelom (met opnieuw Nottelman).

Joris Penneman sterkste in Geraardsbergen

In het zuiden van de allerbeste provincie organiseerde Geraardsbergen zijn 2e tornooi. Joris Penneman was onze zoon die werd uitgestuurd en hij deed het fantastisch. Na poulewinst in het heren enkel B2 won hij ook de halve finale. In de finale haalde Joris het van Mathieu Dekeyser (Ronse). Joris kreeg geen set tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *