Foto’s uit de oude doos

En als dit niet lang geleden is 😉 Ongeveer 20 jaar geleden speelde Kristoff De Caigny al de pannen van het dak. Toen kwam de Foemp nog uit voor de Mintons.
Wie zijn dubbelpartner is weet ik niet.
Via deze weg wil ik hem nog eens courage geven dat zijn barstje in de  hiel (opgelopen tijdens het clubkampioenschap) snel genezen zal zijn!

2 gedachten over “Foto’s uit de oude doos

  1. das hier precies nog “voor” dat hij mé zijne sloef sigaretten binnenkwam in de sporthal na een avondje te zijn blijven plakken :):)

  2. Zijn dubbelpartner toen was ik: Jan Van den Branden (ook Mintons). Ik heb samen met Kristoff heel wat tornooien afgeschuimd. Omdat ik meer trainde dan studeerde, ben ik radicaal met badmintonnen gestopt… Altijd al spijt van gehad, maar ja. Veel succes met de club! Grtz, Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *