Gregory Hillaert & Nathalie Hoste zijn de slokoppen op PK

4x goud, 3x zilver en 10x brons

Beginnen doen we zoals het hoort met de winnaars. Gregory Hillaert stak dit seizoen al meermaals de neus aan het venster maar wachtte tot op dit PK om zijn duivels te ontbinden!
Op zaterdag kon hij (met Kim Peeters) al de titel pakken in het heren dubbel C2. Ten nadele van andere Lokeraars Stan Pannier & Pieter Verlee. In de halve finale had Hillaert de maat genomen van Matthias Neetens & Laurens Verhoeven. Op zondag won Gregory vervolgens het heren enkel C2 waardoor hij dik verdiend meteen het C1-klassement verovert! Proficiat!!!
De andere slokkop op het PK was Nathalie Hoste eveneens met 2 titels. In het dames enkel D rolde Nathalie zonder setverlies de hele poule op. In het dubbel dames D won Nathalie met Annick Geers de finale van een ander Lokerse duo Tineke Schelfhout & Céline Willems.

In de B1-reeks werd er nog een 3de zilveren medaille gescoord. Hier zorgden Joke D’hont & Kaat De Keukelaere voor in het dames dubbel. Alleen Elise D’hondt & Sanne Verbeek bleken (in 3 sets) net iets sterker. Joke D’hont nam ook deel aan het enkel en miste op een haar na de finale (verlies in de 3e set met 23-21). Bij de heren speelde vooral Frederik Desander zich in de kijker. In het enkel ging hij er pas in de halve finale uit (in 3 sets tegen Daan Philips). In het heren dubbel B1 kwam Desander er zo mogelijk nog dichter bij. Samen met Jordy Van Der Sypt waren de halve finales het eindstation. Met 24-22 eruit in de 3de set van Vandehoucke/Debuysscher. Jammer!

Verder haalden nog heel wat spelers de halve finales (ofte een bronzen plak). Kimberley Hillaert kwam via WO meteen in de halve finalevan het dames enkel B2 maar verloor nadien in 2 sets. Gert Van Bouwel & Justine Penneman verloren in het gemengd dubbel C1 van de latere winnaars. Ook in het heren dubbel C1 was de halve finale het eindstation voor Gert. In het dames enkel C1 stonden ze met 2 in de halve finales, maar zowel voor Justine als voor Merel Van Eynde was er geen winst weggelegd. Eenzelfde verhaal voor Merel in het dames dubbel C1 met Eline De Keukelaere. Nog een halve finale voor Lieven De Smedt & Celine Willems in het gemengd dubbel D. Daar botsten ze tegen de latere winnaars. Rik D’hont tot slot kon zijn stunt van op het tornooi in Drive niet meer herhalen. Hij verloor in de halve finale heren dubbel D.

Onze eindbalans is alleszins positief. We evenaren (op een haar na) onze resultaten van vorig jaar.
Een dikke proficiat voor Nathalie Hoste Gregory Hillaert. Beide goed voor 2 titels en Gregory haalde er nog een klassementsverhoging bij ook  🙂

0 gedachten over “Gregory Hillaert & Nathalie Hoste zijn de slokoppen op PK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *