Halfseizoensverslag van Lokerse H4

Na de promotie van Heren 6 naar Heren 4 dit jaar, is het doel weerom om dit jaar ons te handhaven in tweede.
We kunnen nu reeds na deze eerste helft van het seizoen met redelijk gerust hart zeggen dat we er weer in zullen slagen.
Met vier gewonnen wedstrijden, twee keer gelijk spel en maar een verlieswedstrijd tegen de gedoodverfde kampioen in onze reeks (Latem in ons geval), kunnen we met 10 punten en een tweede plaats de tweede helft aanvatten.
In de wedstrijd van gisteren tegen Beveren, maar zeker deze van vorige week tegen 4Ghent hebben we buiten alle verwachtingen om, belangrijke punten gepakt.
Mogelijks zeker ook mee mogelijk gemaakt door ons strategisch vernuft “Wymie”, de ploegopsteller van dienst …
We ontvingen 4Ghent met de verwachting deze wedstrijd te verliezen, daar deze mannen toch 3 dubbels van het heel sterke Latem gewonnen hadden. Daar waar wij (zwaar) de boot in gingen in Latem. Zoals ook iedereen weet, moet Lokerse 4H het van de dubbels hebben, en pogen we nog een enkel te sprokkelen om winst te verzekeren.
Laten we dan ook onze verrassing uitspreken over het feit dat we na de dubbels met 4-0 voorstonden tegen 4Ghent ! De Foer maakte het dan af in de enkels.
Deze week ontvingen we Beveren. Deze keer zonder De Foer, die nog eens Amerika moet bezoeken, noch Beemer die nu eens aan zijn vrouw moeten denken en een verjaardagsverplichting had. Wat rondvragen en Seppe kon ons versterken, of zoals het bleek eerder uit de wind zetten, zodat de rest de punten kon pakken.
Met een Wymie en een Dirk op niveau, konden we na de dubbels een 3-1 voorsprong noteren. Weeral eens buiten de verwachtingen, want dit waren ook oude rotten in het vak. De enkels dan. Seppe mocht zich opofferen tegen Pieter-Jan. Ik kon na een wat zwakkere start tegen Mathias het tij doen keren en kon de wedstrijd met winst afsluiten. Deley kon nog eens winnen van Pascal.
En Dirk ? Die ging voor de derde keer dit jaar in de derde set met verlengingen alsnog de boot in. Nu eens niet tegen een gast die zijn kleinkind kon zijn, maar toch … Dirk, de tweede helft van het jaar is voor jou !
Nu we ook met de traditie aanknopen om na de wedstrijd wat eten te voorzien, lijkt de motivatie sterk ten goede te komen.
Al bij al een gelukkige kapitein, die met deze cijfers best gelukkig is en vol vertrouwen voor de rest van het jaar.
nu even rust tot mid januari om dan de terug weg aan te vatten.
Kapten Patjen
heren-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *