Heren 3: het seizoen in een notendop

Hier de kapitein van Heren 3 !

Er werd me gevraagd even aan het einde van het seizoen een overzichtje te maken over de gebeurtenissen.

Er werd dit jaar met de nodige ambitie gestart aan het seizoen, en zoals het in deze ploeg gebruikelijk moest de motivatie van in het begin aangewakkerd worden om tot de nodige resultaten te komen, ditmaal niet door het aanbieden van Paella voor een tweede plaats (waarvoor nog steeds dank Buik), maar door een wat doorgedrevener systeem waarbij de eerste plaats een BBQ met eten en drinken op het programma stond, maar dit met het dalen in de ranking, samenging met een verminderen van de inhoud van de BBQ. Een systeem dat anderen misschien kunnen volgen ???

De start was goed en we zijn een groot deel van het seizoen, in tegenstelling tot vorig jaar, met volle man-sterkte op het veld verschenen. Op de verkeerde inschatting bij het uit spelen naar Drive na, een bijna foutloos parcours voor de eerste seizoens helft.

De ambiance was er steeds en de inzet nog meer. Het geloof steeg dat een eerste plaats er dit jaar wel in zat en dat het waarschijnlijk nu of nooit wel eens kon worden voor deze formatie, gezien de stijgende leeftijd en bijbehorend gewicht voor sommigen onder de spelers.

De tweede helft werd er even enthousiast gespeeld en het werd snel duidelijk dat de sleutelwedstrijd van deze competitie de wedstrijd tegen directe concurrent Beveren zou worden en dat we daar toch op zijn sterkt uit de hoek moesten komen.Deze crusiale wedstrijd waren we echter een van de sterspelers kwijt en hebben we beroep gedaan op een vervanging, genaamd Schroyens. Na deze wedstrijd was de buit zo goed als binnen en moesten we alleen nog consolideren.

Kampioen in Tweede en de Derby in eerste is een feit !

Hiermee is de kapitein een belofte rijker en een BBQ armer … op naar volgend jaar, waar er reeds een akkoord is dat ik de papieren doe, maar de tactische uitwerking van de ploegen door een zekere TW ter harte genomen zullen worden.

Mag ik hier nog mijn dierbare medespelers danken voor de leuke ontmoetingen en de vochtige nabesprekingen van de wedstrijden in de verschillende cafetaria’s die Oost-Vlaanderen rijk is en vooruitkijken naar een even vochtige, zij het eerder voor behoud dan voor kampioenstitel strijdend, volgend seizoen !

-Patjen-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *