Info dropping 18 november

Beste vrienden van de sport,
Vooreerst bedankt voor jullie talrijke inschrijvingen voor de LBC-dropping op 18 november 2011!
De teller staat momenteel op 42… dat is dus al een behoorlijke bende.
Omdat we liefst in groepjes van 5 werken, mogen er nog 3 of 8 mensen inschrijven 🙂
Eerst het belangrijkste : omdat er toch een kansje bestaat dat één van ons een klein hongertje zal hebben na al dat gestap, zullen wij voor de geïnteresseerden een paardeworst met boterhammeke voorzien na de dropping.
1,50 EUR per paardeworst (met boterham)
Het is simpel: indien je er wil, laat je me tegen ten laatste dinsdag 15/11/2011 weten hoeveel je er nodig hebt. We rekenen het inschrijvingsgeld samen met de paardeworsten af aan de sporthal vooralleer we beginnen.
Second, zoals jullie al gezien hebben op de site, zullen er groepjes van 5 personen worden samengesteld. Het is essentieel dat elke groep over een chauffeur (deelnemer natuurlijk) met wagen beschikt.
Wie voelt zich geroepen om de groep veilig af te zetten, samen met de groep een stapke te doen, samen met de auto naar eind-verzamelpunt en daarna terug naar de sporthal te brengen?
Zeker meebrengen: fluojasje, “piellamp” en aangepast schoeisel/kledij.
Voila,
tot 18/11/2011 om 19u30 stipt aan de Lokerse sporthal.
groeten,
Celine, Rik, Manu

0 gedachten over “Info dropping 18 november

  1. Nog 2 mensen gezocht om mee te doen. Dan komt het beter uit om de groepjes te verdelen ;-). Mail me maar. Wie eerst komt, eerst maalt.

  2. Voor de dierenvrienden/vegi’s of andere paardenworstmijdende mensen onder ons: er is ook mogelijkheid tot Turks brood met kaas of preparé… let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *