Info

Beste collega-badmintonner,

Graag nodigen wij u en uw clubgenoten uit om deel te nemen aan het 25ste Internationaal ABCD-tornooi van de Lokerse BadmintonClub. Dit gaat door in het weekend van 25 & 26 april 2015 in de sporthal van Lokeren.

HIER INSCHRIJVEN

Dankzij een tweede sportzaal (verbonden met de oude) kunnen we ons tornooi uitbreiden van 9 naar 18 terreinen!

Op zaterdagavond organiseren we de Lokerse Badmintonfuif in de clubhuis atletiek met DJ Mats. Bovendien is er de mogelijkheid om vlakbij en goedkoop te overnachten.

We lanceren ook een “Team Challenge” wisselbeker. De club die er in slaagt om de meeste onderdelen op haar naam te schrijven wint de wisselbeker. Als een club die wisselbeker 3 keer kan winnen ontvangt de club de Jackpot waar jaarlijks €200 toegevoegd wordt! Pluimplukkers was de winnaar van de eerste 2 edities en maakt dus als eerste club kans op de Jackpot!

Kortom we doen er alles aan om van het ABCD-tornooi van de Lokerse BadmintonClub hét perfecte badmintonweekend voor jou en je vrienden te maken!

Ik geef u nog even een overzicht van ons concept :

  • Het ABCD-tornooi is het voorlaatste tornooi op de BBAC-kalender en het laatste in Vlaanderen (een week later volgt nog Luik). Hierdoor mogen we rekenen op héél wat topspelers en bijhorende topwedstrijden in de A-reeks.
  • We verdelen een prijzenpot van meer dan €7500!
  • De Team Challenge Wisselbeker is een beker voor clubs. De club die er in slaagt om de meeste (van de 30) onderdelen op haar naam te schrijven wint de wisselbeker.
    De club die als eerste de wisselbeker 3 keer kan winnen ontvangt de Jackpot waar jaarlijks €200 aan toegevoegd wordt! (dwz. dat de Jackpot binnen 3 jaar op €600 staat, binnen 5 jaar op €1000 enzovoort). Het reglement kan je terugvinden onder Team Challenge
  • Op zaterdagavond organiseren we naar aloude traditie onze Lokerse-badmintonfuif met DJ Mats. Het feestje gaat door in het clubhuis van de atletiekclub (naast parking zwembad). Inkom is gratis.
  • Inschrijven voor het tornooi kan via www.badmintonvlaanderen.toernooi.nl

Het is onze ambitie om van dit tornooi het grootste, beste maar ook leukste tornooi van België te maken waarin kwaliteit en kwantiteit mooi in evenwicht blijven.

In afwachting van een positieve reactie verblijven wij

Met sportieve groeten,
Chris Vandecasteele
Tornooidirecteur ABCD-tornooi
vandecasteele.chris@telenet.be
+32/496.54.48.10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *