Jeugd in Zwevegem

Zwevegem ligt niet bij de deur, maar diet hield Jules Everaert, Jarne Maes en Simon Van Moeseke niet tegen om onze club daar te vertegenwoordigen.

Jules begon zaterdag aan de tabel van de 11-12. De eerste enkel was een eitje en dit zag de volgende tegenstander precies want die was niet aanwezig wat resulteerde in een walkover. Op naar de 3e ronde. Hier stond het 1e reekshoofd te wachten. Jules was hierdoor niet geïntimideerd en won dit vlotjes wat hem een plaats in de halve finale opleverde. De halve finale werd ook vlotjes gewonnen en nu was het tijd om te vechten voor die gouden medaille. Na 50 minuten en een zware 3 setter moest hij zijn meerdere erkennen. Een welverdiende 2e plaats dus. In de dubbel, een categorie hoger, samen met Jarne zaten ze in poule C. Hier wonnen ze 2 wedstrijden, waarvan 1 zware en spannende 3-setter, en verloren ze 1 wedstrijd. Jammer genoeg geen poulewinst. Jarne mocht aantreden in de 9-10 en dit direct tegen het 1e reekshoofd. Het werd een heel nipte wedstrijd maar jammer genoeg geen winst.

Tot slot was het de beurt aan Simon. Hij speelde in de 5-6. De eerste ronde werd vlot gewonnen met 11 en 13. Het bleek dat Simon goed in form was. Daarna stond er iemand van een iets zwaarder kaliber hem op te wachten. Een marathonmatch van een uur later en al kruipend ging de winnaar het veld af. Jammer genoeg was het deze keer Simon niet, maar als je dit al kan, belooft het veel goeds voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *