Jeugdcup Danlie : Winst voor Mare & Kobe

Onze Lokerse jeugd blijft het bijzonder goed doen op het Oostvlaamse jeugdcircuit! Dit was afgelopen zaterdag te gast in het naburige Danlie Hamme.

De Lokerse minibadders (de U9) gingen opnieuw aan de haal met de oppergaai.

Bij de jongens U9 verraste Kobe Verstocken door het 1ste reekshoofd uit te schakelen in zijn poule. Kobe leek zijn dagje wel te hebben en won ook zijn andere partijen in zijn poule. In de finale tegen Wannes Huyghe liet hij zich helemaal gaan en koerste hij in 2 sets naar de overwinning! Proficiat Kobe!
Matice Van De Velde kon zijn stunt van in Drive niet herhalen maar werd toch knap 2e in de andere poule. In de finale van de 2des moest Matice het nipt afleggen van Jenthe Dhaese. Nagui De Clercq versloeg in zijn poule Guust en werd zo gedeeld derde. Natan De Clercq verloor met 15-14 in de 3e set de strijd voor de 4e plek.
Allemaal top gespeeld!

Bij de meisjes U9 laat Mare Van De Sype haar hielblessure nu helemaal achter zich! In een poule van 5 won Mare al haar wedstrijden in 2 sets. Een dikke proficiat Mare!

Bij de jongens U11 werden Wannes Soenen en Tim Redant de winnaars van poule B & C. In de halve finale won Wannes de de broederstrijd en plaatste zich voor de finale. Hierin liet Wannes zich vloeren door Kobe Huyghe die na 2 opeenvolgende nederlagen nu toch weer aanknoopt met winst.
In de poule A werd Robbe Wante verdienstelijk 4e. Hij verloor in 3 sets de strijd om de 3e plaats.

Marijke Verherbruggen verdedigde onze kleuren bij de Meisjes U11. Tegen het eerste reekshoofd woog Marijke te licht maar de strijd om de 2e plek was vurig. Jammer genoeg werd deze nipt verloren in 3 sets. In haar plaatsingsmatch voor de 5e plek won ze overtuigend.

Bij de jongens U13 verkeert Siebe Verhoeven in grote vorm. Nu zijn rugproblemen van de baan zijn staat er geen maat meer op onze Siebe! In zijn poule versloeg hij de favoriet Esslyn De Pauw en veroverde hij zo de 1ste plek. Ook Dries De Puysseleir kon zijn leidersplaats in de jeugdcup veilig stellen door 1ste te worden in zijn poule. In de halve finale was Jarne Van Herreweghe een maatje te groot. En met Arne Boone (lid van DNS, maar traint bij ons) stond er nog een 3e Lokers-getinte in de finalepoule! Siebe won in de halve finale van Arne maar had net als Dries geen kans in de finale. Maar we zijn toch wel trots op deze prestaties!
Lennert Heynderickx zat in de poule van de eindwinnaar en moest dus aan de slag in de finaleronde van de 2des. Hierin werd hij verslagen in de finale, met als resultaat een 6e stek.

Aline Van De Velde zat bij de meisjes U13 opnieuw in de poule van het 1e reekshoofd. Ook de strijd voor de 2e plek verloor ze waardoor ze in de finaleronde van de 3des belandde. Hierin won Aline overtuigend van Laura De Man.

Meerten De Ryck is onze vertegenwoordiger bij de jongens U15. In poule B had hij het niet onder de markt en kon hij zich niet plaatsen voor de finalerondes.

Lara Rogiers werd bij de meisjes U15 derde in haar poule. In de finaleronde voor de derdes verloor ze in 2 sets. Hannelore Wilssens had haar dagje niet Zij kon zich niet plaatsen voor de eindrondes.

OVERZICHT RESULTATEN :
Jongens  U9 :
1e : Kobe Verstocken
4e : Matice Van De Velde
4e in de poule : Nagui De Clercq
5e in de poule : Nathan De Clercq

Meisjes U9 :
1e : Mare Van De Sype

Jongens U11 :
2e : Wannes Soenen
3e : Tim Redant
4e in de poule : Robbe Wante

Meisjes U11 :
5e : Marijke Verherbruggen

Jongens U13 :
2e : Siebe Verhoeven
3e : Dries De Puysseleir
4e : Arne Boone

6e : Lennert Heynderickx

Meisjes U13 :
6e : Aline Van De Velde

Jongens U15 :
5e in de poule : Meerten De Ryck

Meisjes U15 :
6e : Lara Rogiers
4e in de poule : Hannelore Wilssens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *