Jeugdcup dubbel en gemengd in Temse

Afgelopen zondag werden de rackets voor de 10e keer gekruist in het kader van de Jeugdcup Tour. Van eindeseizoensmoeheid is alvast geen sprake want in totaal 13 spelers namen deel.
De dubbels werden in de voormiddag afgewerkt.
Bij de U11 zorgde Simon Van Moeseke voor een stunt door met Wolf Hoebeke (Pluimplukkers) alle dubbels te winnen. Tim Redant & Jonah De Smedt werden knap tweede en Yannick Bauwens/Jente D’haese vervolledigden het podium. Knap gespeeld iedereen!

Ook bij de U13 konden we onze spelers in de bovenste regionen terug vinden. Pieter Bommelé won met Thomas Van Gyseghem (Challenge Wetteren) van Arne Boone & Tim De Theije.

Onze deelnemers bij de U15 werden samengevoegd met de U17. Omdat ze nog tweedejaars U13 zijn was het opstapje iets te hoog. Desalnietemin haalden Esslyn De Pauw & Bjarne Verleysen (LBS – Mintons) er nog een derde plaats uit. Dries De Puysseleir & Lennert Heynderickx werden vierde.

In het gemengd U11-U13 bewijzen Jonah De Smedt & Kaat Keymolen (Brakel) dat ze een bijzonder stevig duo vormen. Ze haalden het oa. voor Yannick Bauwens & Lise Hermans die derde werden.

Ook het gemengd U15 werd bij de U17 gevoegd. Opnieuw hard labeur dus voor onze jongens. Lennert Heynderickx (met Eva Stal) eindigden knap 3de. Dries De Puysseleir (met Betlé Hermans) eindigden 5de.

Alle foto’s zijn te bekijken via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *