Jeugdcup Gentse : Dries wint opnieuw!

Onze jeugd behaalt opnieuw uiterst knappe resultaten op de jeugdcup!
Het overzicht startten we bij de jongsten.
Mare Van De Sype kon haar stunt bij de meisjes U9 net niet herhalen. Desalnietemin bereikte ze toch een bijzonder knappe 2de plek.
Bij de jongens U11 ging Dries De Puysseleir voor de 2de maal op rij met de hoofvogel lopen. Lennert Heynderickx had de pech van in de zelfde poule als Sebbe Huyghe te zitten; hij won wel zijn eindronde en werd zo nog knap 5de. Ewout Van Mullem werd nipt 3de in de voorrondepoule en miste zo op een haar na de eindrondes. Pieter Bommelé werd 4de in zijn poule.
Bij de jongens U13 werd Matteo Christiaens in zijn voorronde verrast door een Qualifyer en belandde zo in de eindronde 5-8. Daar werd orde op zaken gesteld. Wout Beirnaert werd 4de in zijn poule.
Bij de meisjes U13 had Lara Rogiers het geluk niet aan haar zijde. In haar voorrondepoule werd 2x nipt verloren in 3 sets. Ook in de eindrondewedstrijd voor de 5de plek ging Lara nipt voor de bijl met 14-15 in de 3de set. Aline Van De Velde behaalde een 7de plek.
Dieter De Puyssleir won bij de jongens U15 vrij makkelijk zijn voorrondepoule. In de eindronde verloor hij zijn wedstrijd waardoor Dieter 3de eindigde. Verrassend genoeg geen andere Lokerse deelnemer bij de U15.
Bij de jongens U17 tot slot verloor Alessio De Maesschalck héél nipt zijn wedstrijd voor de 2de plek in zijn voorrondepoule. Hierdoor net geen eindronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *