Jeugdcup Pluimplukkers : Tim & Dries winnen in enkelspel

Bij de U9 heeft Tim Redant bewezen dat hij geen eendagsvlieg is. Bij zijn 2de jeugdcupdeelname schoot hij meteen voor de 2de keer raak! Dit doet het beste verhopen voor de provinciale kampioenschappen van volgende week.
Yannick Bauwens werd knap 5de.

Ook bij de U11 hebben we een topper lopen. Dries De Puysseleir won gisteren reeds zijn 5de jeugdcup van het seizoen. Zijn 3de op rij. Dries is dan ook de logische eindwinnaar van de jeugdcup JE U11! Een dikke proficiat Dries!!!! werden 2de in hun poule. In de eindronde van de 2des sneuvelden ze beiden in de halve finale. Pieter Bommelé werd 3de in de voorrondepoule.

Bij de U13 is het steeds uitkijken naar Matteo Christiaens. Matteo won op verbluffende wijze zijn voorrondepoule. In de halve finale voor de poulewinnaars liet hij zich echter verrassen.
Bij de meisjes U13 werd Lara Rogiers 3de in de poules. Nadien won ze knap de eindronde van die 3des. Aline Van de Velde werd reeds uitgeschakeld in de poules.
Dieter De Puysseleir heeft zijn 2de plek in de eindstand van de jeugdcup veilig kunnen stellen met opnieuw een 2de plek. Ook dit is een bijzonder knap resultaat na 9 jeugdcups!

Bij de jongens enkel U17 werd Alessio De Maesschalck derdes in de poules. Zijn kwaliteiten liggen duidelijk meer in het dubbelspel. Alessio & Dieter werden knap 3des!
Eenzelfde resultaat voor Dries & Lennert in het jongens dubbel U11.
Matteo speelde bij de U13 gemengd en werd daarin 2des met Kristien Cool (Drive).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *