Joris Penneman pakt winst in Drive

Maar liefst 497 spelers kruisten de degens op het Internationale Toptornooi van Drive Dendermonde. Niet zo ver van het thuisfront, dus héél wat Lokeraars waagden hun kans op één van de 29 titels.

Joris Penneman pakt 2e enkeltitel in 1 maand

In het heren enkel B2 is het voor nieuwjaar Joris Penneman die de lakens uitdeelt. In een tabel met maar liefst 49 deelnemers knokte Joris zich met 5 overwinningen tot in de finale. Hij won oa. van Pluimplukkers Robin Van Landeghem & Arno Temmerman. In een bloedstollende finale wist Joris zich in 3 sets voorbij Floris Adriaens (W&L Herent) te werken.  21-17, 13-21 & 21-19 waren de setstanden. Proficiat Joris! In december zal hij in het heren enkel opnieuw in de B1-reeks aan de bak moeten.

Jana Segers & Gert Van Bouwel verliezen finale gemengd dubbel C2

Opnieuw een knappe prestatie van Jana Segers. In het gemengd dubbel C2 plaatsten ze zich telkens in 2 sets voor de finale. Daar moesten ze hun meerdere erkennen in het eerste reekshoofd. Maar toch weer knap zilver.

Maar liefst 9 halve finales!

Toch waren halve finales de regelmaat voor de Lokerse-spelers. Tim Van Herbruggen scoorde er 2. In het heren dubbel A werd ons Koningskoppel Van Herbruggen/Van Der Sypt in 3 sets verslagen door nationaal kampioen Freek Golinski met Juliën Warnotte. Ook het gemengd dubbel A eindigde in de halve finale voor Tim na verlies van Rapha & Stephanie Van Wel.

Ook Merel Van Eynde tekende voor 2 halve finales. Samen met Hannah Vannut ging er in het dames dubbel C1 uit tegen de latere winnnaars na 26-24 verlies in de 3e  set. Ook in het gemengd dubbel B2 (met Stein Bondroit) eindigde het tornooi na een driesetter in de halve finale. Marlies Ramboer verloor in de andere halve finale (met Broes Naeye).
Eveneens 2 halve finales in het heren dubbel B1 & heren dubbel B2 waar respectievelijk Evert Bastiaens/Gianni De Wilde en Thijs De Coninck/Seppe Maesen brons scoren.
Onze youngster Michiel Van Britsom (15 jaar) speelde meteen de pannen van het dak in het heren enkel C1. Ook hij haalde een knappe halve finale. En ook Jana Segers & Karen Van Lancker scoren brons in het dames dubbel C2/D.

Aan allen proficiat voor deze schitterende resultaten!!

andydevos77@yahoo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *