Tijl dan toch geen C2

Wij dachten dat ook Tijl De Backer een klassementsstijging wist af te dwingen. Maar blijkbaar kan je sinds dit seizoen als recreant vrij 2 tornooitjes afhaspelen. Terwijl dit vroeger enkel PBO en één tornooi van de eigen club was.
Bij deze moet hij donderdag opnieuw een rondeke wegens zijn grote misleidingstrucen.

11 gedachten over “Tijl dan toch geen C2

 1. Als recreant kunde geen tornooien spelen Tijl.
  Tenzij het prov. kamp. en het tornooi van uw eigen club (Herne). Normaal worde automatisch competitiespeler.

 2. In da geval vrees ik dus da ik het aan mijne rekker heb…
  Da wordt dus hoog tijd om aan mijne fysiek te gaan werken
  *bummer*
  kwas mij nu net weer aan t amuseren…

 3. Gezien het recreantenstatuut is het nog niet voor direct (het staat toch niet op de site van vbl)

  Doch ik hoop wel dat het slechts uitstel is, ik ben mijn recreantenstatuut kwijt op buggenhout, derde officieel tornooi. Ik hoop dan en/of in wetteren en/of in edingen mijn promotie nogmaals te verdienen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *