Knappe resultaten op Pluimplukkers

Marlies Ramboer wint dames dubbel B1,
Jochen Everaert & Robby Symoens halen de heren dubbel D binnen

Op het BBAC-tornooi van de Pluimplukkers tekenden maar liefst 27 Lokerse-spelers present. De Lokerse machine begint zowaar op gang te komen. Ziehier de resultaten!

In de A-reeks kunnen we nu steevast rekenen op Caro Neyrinck. Op het tornooi van Zwijndrecht strandde Caro nog in de halve finales van het dames dubbel. Ditmaal pronkte ze in de finale. Daarin moest Caro (met Nining Kustyaningsih) opnieuw haar meerdere erkennen in Debbie Janssens & Ine Lanckriet. In het DD klimt Caro naar de 13e plek op de nationale ranking!
Nog in de A behaalde onze Tim Van Herbruggen (17) de halve finales van het heren enkel. Hij ging er in 2 sets uit tegen Stijn De Langhe.

Onze B-spelers deden niet onder en dan in het bijzonder onze dames.
Marlies Ramboer beleefde een topweekend! In het dames dubbel B1 won ze het tornooi (met aan haar zijde Siel Demeyere). In het enkelspel stuitte ze in de halve finales op Ine Lanckriet. Het gemengd met Laurens Pluquet eindigde in de kwartfinale (nipt in 3 sets).
Nog meer vrouwelijke weelde in het dames dubbel B2. Kimberley Hillaert & Isabelle Geeraerts behaalden zonder setverlies de finale. De ultieme bekroning bleef uit want ze verloren de finale in 2 sets. Evert Bastiaens redde de mannelijke eer met een halve finale heren enkel B2.

In de C-reeks noteren we nog enkele ereplaatsen. Stefaan Van Moeseke & Manu Vercauteren zijn definitief terug gelanceerd en werden uitgeschakeld in de halve finales heren dubbel C1. Nicolas Van Bruysel & Kimberley Hillaert deden nog beter en werden pas uitgeschakeld in de finale van het gemengd dubbel C1.

Bij de D-spelers tot slot heeft Robby Symoens zijn debuut als competitiespeler niet gemist. Samen met Jochen Everaert kroonden ze zich tot eindwinnaar heren dubbel D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *