Lebad Funtornooi

Beste badmintonvrienden,

Op 27 juni 2009 organiseert Lebad zijn ondertussen alombekende en felgesmaakte ‘FUN’ tornooi en CARPE DIEM. Het nachttornooi zit ondertussen vol maar er zijn nog plaatsen voor het FUN-tornooi op zaterdag en de aansluitende BBQ!

Inschrijven kan nog tot en met donderdag 25 juni!!!

We nodigen dan ook iedereen uit om op dit festijn aanwezig te zijn. Het is de ideale manier om de stress van het zware badmintonseizoen van ons af te gooien.

Het ‘FUN’tornooi is een badminton team-tornooi dat aanvangt om 09h00 op zaterdag 27 juni. Verschillende ploegen nemen het ‘in een fun sfeertje’ tegen elkaar op. Elk team bestaat ideaal uit 4 heren en 2 dames. Krijgt u deze niet zelf samen aarzel niet om contact op te nemen wij kunnen eventueel aanvullen. De ploegen worden onderverdeeld volgens hun klassement: A&B-reeks, C-reeks en D&Recreantenreeks. De winnaars worden overgoten met prijzen…

Na deze badmintonhappening worden de hongerigen gespijsd met een overheerlijke BBQ met vlees a volonté. Na de lekkere maaltijd kan men ook de dorstigen laven en zich aan een dansje wagen bij de heerlijke muziek van onze resident DJ’s!!!

U merkt het, het is een must om op deze gelegenheid aanwezig te zijn! Bijkomende info vindt u op de flyer in bijlage.

Zelfs al komt u niet naar het funtornooi u bent ten zeerste welkom op Carpe Diem.

Komt u van ver dan is er voor u de mogelijkheid voorzien om een tentje te plaatsen.

Daar we een kleine sporthal hebben is het aantal plaatsen beperkt en raden we u dan ook aan om zich snel in te schrijven.

U kunt zich inschrijven via leiebadminton@hotmail.com. Gewoon vermelden wie u bent en waarvoor u zich inschrijft (vergeet ook niet de namen van uw medespelers alsook hun klassement te vermelden). Zie ook de flyer in bijlage.

Dank aan iedereen en tot op 26 of 27 juni in sporthal of in de Vonke te Heule!!!

Namens Lebad,

Kurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *