Lokerse 4G – Landegem 1G : 5 – 3 + oproep naar een alternatief clubkammpioenschap EA Sports

Eerste verslagje van gemengd 4 dit jaar, we tekenden voor een punt, het werden er 2.

Om de laatste wedstrijd van de heenronde wat op te leuken vond onze captain Merel dat we na een redelijk kleurloze eerste jaarhelft, er een heuse galamatch van moesten maken tegen Landegem 1G.

Kosten noch moeite werden gespaard, supporters opgetrommeld (Frank, Miriam, Caroline, werkmens Buzze, Jan van Merel, en nog vele anderen …), croques monsieurs klaargemaakt en versterking opgeroepen.  Het was nodig want Landegem beschikt met Sarina Cousement en Emma Mussche over 2 zeer sterke B 1 dames.  Gianni en Isabelle waren de gelukkigen om met een krokske in het achterhoofd uit hunnen zondagavond zetel te komen.

Isabelle en Kimberley vormden een gelegenheidsduo in  DD1 en na een verloren setje bleken ze in drie sets toch de beteren van de dames van Landegem.  In de HD speelde ik tegen 3 man, onzen Hanzzzz  was om 04.00u ’s morgens poepeloere thuis gekomen en was tegen 16.00u !!! uit zijn bed gesukkeld om er dan weer in te kruipen !! van pure miserie. Hij was just op tijd om tegen 20.00u te kunnen beginnen.   U kan zich zijn niveau en reflexen ongetwijfeld voorstellen.   Soit, we hebben toch gewonnen.  Op HE1 won Gianni  vrij makkelijk tegen een zeer degelijke C1;  Isabelle anderzijds kreeg Sarina tegen en jammer genoeg na 3 sets met 14-21 verlies.  Omwille van Hans zijn toestand kreeg ondergetekende dan de bedenkelijke eer om te gaan enkelen tegen een jonge gast C1 van 20. Ben een paar keer gestorven maar na 8 matchpunten of zoiets kon ik toch de 2e winnen met 27-25.  Op het andere veld kreeg Kimberley de andere B1 dame Emma tegen zich, en dat was toch ook net te zwaar, verdienstelijk onderuit.   Onverhoopt toch 4-2 , dus de mixen konden voor een bonus zorgen.

Landegem koos ervoor om één van de B1 dames niet te laten spelen (ze had de volgende dag examens en moest dus snel naar huis)  en dat was uiteraard de kans voor Merel en Gianni om op GD2 met 21-8 en 22-20 de volle buit binnen te halen. Over de match GD1 Hans en Kimberley kunnen we kort zijn, Kimberley heeft echt haar best gedaan en ze hebben geprobeerd een soort heren dubbel te spelen, maar alleen is maar alleen natuurlijk, verlies met  6-21 in de eerste, den tweede heb ik niet gezien.

Toch. 5-3 en een serieuze stap dichter bij het behoud in tweede, want onze directe concurrenten wit wit en oudegem verloren alletwee dit weekend, die staan nu al 3 punten achter ons.   Nog geconcentreerd de 2e ronde spelen, hier en daar wat puntjes sprokkelen en dan moet het erin zitten.

Na de douche en eerste Chimay  ging “Chef Kok Hans” dan maar doen waar alle vrijgezellen dertigers goed in zijn: een snelle hap maken;  en hij serveerde ons royale hoeveelheden crokses; Chance dat den Buik er niet was, anders hadden de mannen van Landegem en ook de kasteel niets gehad.

Nadien toch nog serieus serieus gekregen in het enkel, zij het dan in Fifa 14. Op ne grote flatscreen van de Dimi en op vettige controllers zijn we helemaal loos gegehen. Heb geprobeerd om de Jasper een Ruytinckse aan te doen, maar zo simpel is dat toch niet.  Lander Borgonjon bleek rond half 2 ’s nachts dan toch de grote winnaar tegen de ander finalist Gianni, maar beiden moesten  vandemorgen nie werken of naar school en ikke dus wel…

Lijkt me wel een goed ideetje om tijdens het clubkampioenschap een simultaan tornooike te organiseren op de playstation om zo de tijdsgaten wat op te vullen. Echter; per 5 jaar leeftijdsverschil een goal voorsprong, want die jonge gasten zijn toch precies nogal handig met die bakskes.  De Rik D’hondt kan ver nie meer verliezen.  U schrijft toch ook in?

IbraLeybracadabramovich

2 gedachten over “Lokerse 4G – Landegem 1G : 5 – 3 + oproep naar een alternatief clubkammpioenschap EA Sports

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *