Lokerse G1 kampioen!

gemengd-1-in-tielt-net-kampioen-1e-liga-kopieHet was vrijdagavond al nieuwsgierig uitkijken naar de prestaties van De Bokkerijder 1 want zij kregen met Brasschaat 1 een lastige horde op het bezoek. Wat in de lucht hing gebeurde, Brasschaat ging een puntje stelen en zo kon onze Lokerse Gemengd 1 op zondagochtend begot (!) met een overwinning zelfs dit weekend al de titel pakken in de eerste Vlaamse.
De cap kon evenwel niet rekenen op zijn A-dame Mercedes Van den Eynde en ook de nestor van de bende Stijn Van Herbruggen was belet. Daardoor gokte kapitein Jordy om Tim Van Herbruggen uit te spelen in de mix waardoor hij genoodzaakt was het koningskoppel in het heren dubbel Van der Sypt/Van Herbruggen even op te bergen. De gok draaide goed uit want gelegenheidsduo Pluquet/ Van der Sypt won na een pittige driesetter. Het dames dubbel ging naar de thuisploeg die met Ine Lancriet een echte topper in huis hebben.

In het enkelspel domineerden de Lokerse mannen hun wedstrijden. Van Herbruggen & Pluquet winnen vlot. Kathleen Verspreet werd als hapje geserveerd op 1e dames enkel en haalde in de 2e set een knappe 18 maar Lancriet was duidelijk te sterk. Marlies Ramboer deed dan weer wat ze moest doen en won in 2 sets.
De tussenstand schoof naar 2-4

In het gemengd dubbel grepen Van Herbruggen & Verspreet al meteen de eerste kans naar de Vlaamse titel. Ze versloegen in 2 sets de Tieltse Lemey/LancrietVan der Sypt/Ramboer maakten het klusje helemaal af en zetten na drie sets de 2-6 eindstand op het bord.

Hiermede schrijft de eerste ploeg van de Lokerse BC geschiedenis! Voor het eerst in ons 30-jarig bestaan slagen we erin een ploeg naar 2de nationale te piloteren. We kijken er alleszins halsreikend naar uit!

Een dikke proficiat alsook een dikke merci aan Jordy Van der Sypt, kapitein van het geheel en geboren en getogen Lokeraar alsook uiteraard aan zij volledige team, de meisjes Marlies Ramboer, Kathleen Verspreet & Mercedes Van Den Eynde en de heren Tim Van Herbruggen, Stijn Van Herbruggen & Laurens Pluquet! Alsook een danku wel aan de steeds aanwezige supporters!

Zondag 4 december 2016 speelt Lokerse G1 om 20u thuis tegen Brasschaat! Nadien volgt een kampioenenfeestje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *