Lokerse G3 – Pluimplukkers G4 : 7 – 1

Els kon er niet bij zijn wegens op congé en Davy kon omwille van een blessure de matchen langs de kant aanschouwen.  Dit maakte de opstelling voor ons gemakkelijker.  Present voor Lokerse: Courtin, Dries, Liesbeth en Elke.  De Pluimplukkers kwamen af met: Johan Muller, Wim Van Hoeymissen, Geert Verlinde, Els Clottens, Magdalene Steuperaert en Claire Noreillie.  We merkten op dat een hun sterkste dames Seike Waegebaert er niet bij was.

Dubbels:

Courtin/Dries tegen Wim/Geert.  De eerste set ging niet van een leien dakje.  De eerste keer dat Dries en Courtin samen aantraden in dubbel, even aanpassen aan de manier van spelen van elkaar. Krampachtige start in de eerste set die wel werd gewonnen.  De tweede set konden de Pluimplukkers ons niet langer bedreigen en werd de dubbel eenvoudig uitgespeeld. Gelukkig dat het bezoekende dubbelduo geen echte aanvalskracht had, anders had het zeker lastiger geweest.

In de dames dubbel speelden de nichtjes Liesbeth en Elke samen.  Vlotte winst voor onze dames tegen Claire en Els. Liesbeth en Elke bewezen opnieuw waarom ze  nog steeds ongeslagen zijn dit seizoen . . .

De enkels werden aangevat. 

Courtin mocht het in zijn eerste enkelmatch van het seizoen opnemen tegen ouwe getrouwe Muller.  Een match die we niet konden inschatten op voorhand.  Het werd een mooie match waar beide heren hun technisch kunnen etaleerden.  Een spannende match die gewonnen werd door Courtin door een iets grotere foutenlast bij Muller op cruciale momenten.

De dames enkel.  Liesbeth mocht aantreden tegen Els.  Ook voor Liesbeth was het haar eerste enkelmatch van het seizoen voor onze ploeg (ze had eerder op de dag al de geblesseerde Bingé in G2 vervangen)  Bingé, bij deze ook een spoedig herstel!  Liesbeth won de 1ste set vrij vlot, De 2de werd iets krampachtiger binnengehaald. “Een 3de set ging niet meer gegaan hebben”

In de tweede enkel heren mocht Dries het opnemen tegen Wim.  Dries kon het tempo niet opleggen en maakte teveel fouten.  Wim speelde geduldig en bracht alles terug zonder te forceren.  Verdiende winst voor Wim, wat Dries later op de avond een rondje zal kosten.

Elke mocht aantreden tegen Magdalene.  De 1ste set was moeilijk, maar deze werd nipt gewonnen door Elke.  Na enkele tactische richtlijnen van buZZe, liet Elke haar klasse zien en ‘flitste’  door de match.  De tegenstander werd verblind en we mochten 21-10 in het voordeel voor Elke noteren.

5-1, reeds zeker van de 2 punten voor Lokerse 3G

De (stressvrije) mixen

(Courtin/Elke vs Geert/Claire en Dries/Liesbeth vs Johan/Magdalene)

werden beiden gewonnen door Lokerse. 

7-1 winst dus voor Lokerse 3G wat ons momenteel op de eerste plaats brengt.

We noteren dat:

– Er luchtcirculatie was door de blazers in de zaal en dat de zaalwachter deze niet kon/kan afzetten…

– Muller nooit zijn overuren zal vergeten opschrijven…

– Wim, en bijgevolg ook Lynn (Sioncke), en Muller graag blijven plakken…

– Pluimplukkers 4G een fijne ploeg is…

– Courtin nog steeds niet uitgebabbeld geraakt…

– We blij zijn met Elke(exPP) in onze ploeg…

– Driezzz zijn bouwavontuur sporen nalaat en dit te zien is in zijn enkel

– Liesbeth hopelijk niet terug geblesseerd raakt, en geen Mexicaantje te pakken heeft…

– buZZe snel blessurevrij is…

– We voor de 2de keer op rij met 7-1 winnen thuis en dat ons dat steeds “free drinks” oplevert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *