Lokerse G3 sluit het seizoen af met feestje

Voor de laatste ontmoeting tegen Merchtem was G3 al zeker van behoud, maar “rustig uitspelen” is niet wat de ambitieuze ploegkapitein Bevert voor ogen had.  Zijn tactisch brein slaagt er telkens weer in, om na het nodige brainstormen met de hele ploeg, de juiste spelers “op te offeren” en de meest efficiënte dubbelploegen samen te brengen en uit te testen (met het oog op volgend seizoen nvdr.). Mogelijks zat ook het 1-7 verlies thuis tegen die ouwe mannen van Merchtem nog in het geheugen, toen een totale offday van G3 genadeloos werd afgestraft.

We noteerden in de hele competitie nog geen enkel gelijkspel, we zijn dus een ploeg mét karakter en gingen dan ook voluit voor de winst. We moesten wel onze Kimberly missen wegens dubbele boeking, dus startten Joke & Kristel en Evert & Joris in de dubbels. Dat werden 2 straffe 3-setsetters waar de ervaring uiteindelijk de doorslag gaf, bijgevolg winst voor de dames maar verlies voor onze mannen. Bij de enkels was Joke duidelijk goed op dreef waardoor ze dankzij een technisch, mentaal en verbaal overwicht revanche kon nemen voor haar verlies in de thuismatch.  Spijtig genoeg verhinderde een gladde vloer elk flitsend voetenwerk, waardoor Kristel haar wedstrijd aan de thuisploeg moest laten. Dankzij de tactische opstelling bij de heren werd hier ook 1 wedstrijd gewonnen, waardoor de stand op 3-3 kwam.  Alles kan dus nog.  Om een goed mixed team te hebben moet er een goede verstandhouding zijn tussen beide spelers, en daar hebben we met G3 de laatste weken goed aan gewerkt met oa hotdogs en de warme wafels van Evert (zijn papa). Het werd dan ook een snelle overwinning van het meer dynamische koppel Joke & Evert, maar ook Kristel & Eddy behielden de controle over hun wedstrijd.

Voila, de 5-3 voor G3 was nog maar net binnen, en de muziek klonk al luid uit de cafetaria.  Muziek, dans, drank en bitterballen, leuk om het G3 seizoen af te sluiten met een feestje!  Nog eens bedankt Joke, Kimberley, Kristel, Joris en Evert.

Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *