Lokerse H 11 – Aalsterse H3 : 4 – 4 Epiloog of: an inconvenient thruth

(Wat voorafging:  zie mijn visionair wedstrijdverslag van 25/10 en de bijgevolg verwachte reactie met een  roemschrift over de lotgevallen van ene Wouter F, officieel van de hand van “het sujet” Pieter V,  gepubliceerd op 26/10 op deze site)

Als kapitein, medespeler én mentale mentor van de succesrijke jonge veulens van H11 viel m’n bek open na het lezen van het “aanvullend verslag” van de zelfbenoemde “sterreporter” Pieter V. Subjectieve benamingen als “bedplassers”, “pamperjongeren” en andere zwaar denigrerende verwijzingen naar de jeugdige status van mijn medespelers waren niet uit de lucht. De auteur dezer, een malloot die er niet zou voor terugschrikken om de gemalen teennagels van zijn grootmoeder te verkopen als zijnde een fantastisch afrodisiacum (als het maar geld opbrengt), heeft het echter  deze maal iets té gortig gemaakt.

Uit alles blijkt dat hij zijn naam/pen/ziel geleend heeft als ghostwriter van ene Wouter F ( een gelegenheidsinvaller die effe mee mocht genieten van het gloedvolle aura dat rond de getalenteerde jongens van H 11 hangt en die in hun slipstream een enkelpartijtje mocht winnen). Niemand, maar dan ook niemand behalve Wouter wist dat hij tijdig thuis afgehaald werd met de privélimousine  van de kapitein. Ook het verhaal over de gebeurtenissen achter het Lokerse station is waar, al ware het dat het geen ontmoeting betrof met enkele louche typen, doch met de lekke fiets van mijn dochter die dringend moest opgehaald worden.

Deze en andere gegevens doen me vermoeden dat voor het lofdicht over de ongelooooflijke prestaties van voormelde hoogblonde atypische speler zwaar in de buidel getast werd. Want voor minder dan een cola (of uitzonderlijk een pintje) draait  Pieter zijn hand niet om.

Of vergis ik me in deze en is het verslag toch echt ontsproten uit het brein van een zwaar getroebleerde kapitein van H12 die de legendarische smadelijke nederlaag (7 – 1 !!!) tegen de jonkies van H11 nog steeds niet verteerd heeft?

Zoals altijd zal de waarheid wel ergens in het midden liggen. Daarom vertrouw ik me op de wijsheid van de clubleden om de waarheid achter deze gebeurtenissen te achterhalen.

Getekend:

Rik, de kapitein van een bende pamperdragers (jaja,  ik weet het. Binnen 10 jaar hoor ik er ook weer bij)

0 gedachten over “Lokerse H 11 – Aalsterse H3 : 4 – 4 Epiloog of: an inconvenient thruth

 1. Ik begrijp dat Rik op een leeftijd gekomen is, dat zijn onderste regionen af en toe dienst weigeren. Dat de wanhoop die daarmee gepaard gaat hem noopt tot het slikken van natuurlijke/alternatieve preparaten is begrijpelijk, maar met de geneeskrachtigheid van mijn oma’s teennagelpreparaten heb ik nooit uitgepakt. Bijna apotheker zijnde wil ik trouwens benadrukken dat ik zeer sceptisch sta tegen dergelijke volksverlakkerij. Nu, mijn furie tegen homeopathie en andere alternatieve kwak ga ik sparen voor een ander tijdstip, maar dat de geneeskrachtigheid van de uit hoorn bestaande afdeksels van mijn oma haar poezelige teentjes niet bewezen is mag wel duidelijk zijn. Dat gezegd zijnde denk ik vooral dat auteur van bovenstaand stukje nood heeft aan seroquel of een ander antipsychoticum, want zijn ziensbeeld is duidelijk vertroebeld door waanvoorstellingen. Nergens is er immers sprake geweest van één of andere geldelijke of drinkbare betaling. De auteur van voorgaande tekst – een ongezien pareltje van literair vernuft – waartegen hierboven gefulmineerd wordt heeft immers op eigen houtje beslist om de waarheid, waar elke lezer recht op heeft, kenbaar te maken aan het grote publiek. Dat deze waarheid niet overeenkomt met de droomwereld van vader Abraham: jammer, maar helaas :D. Nu, ondanks de verdachtmakingen en verwijten gericht aan mijn eigenste persoontje, blijf ik sympathie hebben voor captain Rik. Ik ben dan ook bereid om de discussie bij deze stop te zetten, zolang ik maar het laatste woord krijg :D. Mochten we twee knappe babes zijn, zouden we kunnen overgaan tot een potje moddercatch, maar ik denk niet dat iemand daarop zit te wachten.
  De lezers zullen het dus moeten doen met het betere pennengeweld of wanneer Heren 11 er nog eens zin in heeft, een revanche voor het toch wel smadelijke 1-7 verlies waar Heren 12 nog steeds depressief van loopt.

 2. begin trouwens te begrijpen waarom Dommel onze website even geboycot heeft. Bescherming van de maatschappij tegen volslagen nonsens van losgeslagen individuen kan nodig zijn…

 3. Pieter, ik ga ervan uit dat wat die “losgeslagen individuen” betreft enkel en alleen op jou slaat, aangezien alleen jij je het voorrecht voorbehoudt om in het koninklijk meervoud te durven spreken.
  Verder neem ik uiteraard de sportieve uitdaging aan om H12 voor een tweede maal een fikse pandoering te geven. Dit onder het mom: U vraagt, wij draaien.
  Tenslotte overweegt H11 om volgend weekend een sporthalverbod te laten opleggen aan literaire hooligans.
  Wij spelen dan de beslissende wedstrijd voor de titel van Herfskampioen en kunnen ons bijgevolg geen enkel concentratieverlies permiteren…
  Dit gezegd zijnde leg ik de pen voor een wijle neer en start met de mentale voorbereiding voor alweer een supertreffen met onze “broekjes”. Ik wil alsnog gebruik maken van de situatie om al wie H11 lief heeft, op te roepen om te komen supporteren. Zij zullen met eigen ogen kunnen vaststellen dat zowel Evert, Thijs, Simon, Laurens en Matthias de luiers ontgroeid zijn !!

 4. Wat het stadionverbod voor literaire hooligans betreft, goed idee. Te vaak heb ik me al geërgerd aan individuen die denken dat ze alles mogen, juist omdat ze een beetje kunnen schrijven. Zelf zal ik met plezier helpen om die stoorzenders buiten te houden.
  De oefenwedstrijd tussen H11 en H12 kan dan best mss plaatsvinden in de winterstop. Wees gerust, met Tik Tak en andere voor de H11-youngers onmisbare evenementen kan rekening gehouden worden.
  Tot zondag!!

 5. Pieter is grote klasse!
  Pieter, vergeef hen. Ze zijn te dom . Echte supporters kennen uw waarde en liefde voor de club , een echte clubman noemt jou de belangrijkste speler uit de kern, dat u alles doet voor de club en zijn mensen!

 6. Ik wil mij even distantiëren van de 7-1 nederlaag: profiteren van de afwezigheid van één der topspelers van H12 geeft vanzelfsprekend een vertekend beeld.
  Ik wil trouwens voorstellen dat H11 een nieuwe sponsor aanbrengt: “Vitabis” zou leuk staan op jullie truitjes!

 7. En nu serieus: ik zoek nog iemand die zich wil riskeren om in onze ploeg in te vallen komende zondag. We zijn maar net met 4, waaronder 1 met een opspelend knietje.
  Dus wie tegen een stootje kan, van de mannelijke kunne is, een D statuut heeft en beweert op een pluim te kunnen slaan mag zijn kandidatuur indienen. Ook voskleurige spelers en ligbadmintonners zijn welkom.

 8. Pieter vindt nog wel een gaatje in zijn agenda! Ikzelf ben, buiten het feit dat ik het niveau al ontgroeid ben, bezet bij mijn eigen ploeg. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *