Lokerse heerst in U15 op YBJM Overpelt

Slechts 5 koene strijders zagen het zitten om de Yonex Belgian Junior Master (brons) van De Bokkerijder te gaan spelen in het Limburgse Overpelt. Maar het was zeker niet zonder ambitie dat ze vertrokken.

dries-de-puysseleirDries De Puysseleir (1e reekshoofd) plaatste zich als eerste, gevolgd door Bjarne Verleysen en Wannes Soenen. Alleen Lennert Heynderickx verslikte zich in zijn poule op Ian Croux (W&L). Bjarne ging er als eerste uit in de kwartfinale. Dries & Wannes mochten onder elkaar uitmaken wie naar de finale mocht. De één jaar oudere Dries wist de eerste set te winnen maar Wannes liet zich niet onbetuigd en zette de bordjes gelijk. In de derde wist Dries toch enige voorsprong te nemen en zo ging hij door. De finale won Dries met 2x 11… dus konden we eigenlijk zeggen dat Dries & Wannes een vervroegde finale speelden. Knap jongens!

bjarne-wannes-dries-lennertOok het jongens dubbel U15 werd beheerst door de Lokeren-boys. Zowel Dries/Lennert als gelegenheidsduo Bjarne/Wannes stootten moeiteloos door hun dubbelpoule naar de hoofdtabel en ook de halve finales leken geen probleem voor beide koppels. In de finale haalden Bjarne/Wannes het verrassend van Dries & Lennert. Goud & zilver dus!
Fantastisch gedaan!

Bij de meisjes U15 won Femke Christien haar eerste poulewedstrijd maar werd ze nadien in 2 sets uitgeschakeld.

Eén gedachte over “Lokerse heerst in U15 op YBJM Overpelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *