Lokerse kaapt 3 titels op Latem-De Pinte

Joke D’hont wint enkel en verliest finale dubbel, Froni & Buzze scoren in gemengd dubbel B2 & Gert/Manu winnen dubbel C2

Ons clubke doet het fantastisch op de tornooien. Afgelopen weekend was dit niet anders op het tornooi van Latem-De Pinte.

Het merkwaardigste resultaat vinden we terug in het dames enkel B2! Daarin kleurde de finale roodzwart met  Joke D’hont & Sofie Van Landeghem.  Joke D’hont haalde het in dit Lokerse onderonsje in 2 sets.

In het dames dubbel B1 kwamen dezelfde actoren in beeld. Joke D’hont & Kathleen Verspreet werden 2de in de poule, Sofie Van Landeghem behaalde een derde plek (met Sarah Vander Massen).

Jordy Van Der Sypt (met liefje Emmelie Muylaert) behaalden de finale van het gemengd dubbel B1. Maar op thuisspeler Geoffrey Lamont stond dit weekend geen maat. Jordy behaalde ook nog de halve finales in het heren enkel B1.

Wel succes in het gemengd was er voor Davy Van De Putte & Froni Van Daele. Na makkelijke winst in hun 4 poulewedstrijden wonnen ze ook de finale van het gemengd dubbel B2 in 2 sets!

Ook in het heren dubbel C2 werd de hoofdvogel geschoten. Gert Van Bouwel & Manu Vercauteren speelden een vlekkeloos tornooi en wonnen na hun poule ook de finale.

Een laatste ereplaats was er voor Evert Bastiaens & Lander Borgonjon. Zij werden in de halve finale van het heren dubbel B2 nipt uitgeschakeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *