Lokerse scoort op eigen jeugdcup

5 winnaars in het enkel. Ook debutanten behalen héél knappe resultaten!

Maar liefst 4 Lokerse deelnemers bij de -9. De ervaren Maïté Boone won overtuigend haar poule. In de finale was Jarne Maes (de leider in het klassement) echter te sterk voor haar. Maar ze werd sowieso het eerste meisje 🙂
Nicolas Pringels had dan weer alle pech van de wereld. 2 wedstrijden verloor hij (heel nipt) in 3 sets. Maar Nicolas kan zeker terug blikken op een knap tornooi. Geike Rooman won de strijd om de 7e plaats van Jasper Vanden Broecke (voor wie het zijn eerste jeugdcuptornooi was). Goed gespeeld allemaal!

Door de afwezigheid van enkele Lokerse spelers (die in Nederland tornooi speelden) was het moeilijk inschatten wie de macht zou grijpen bij de A-groep van de -11. De thuisspelers deden het weer uitmuntend. Tim Redant kroonde zich tot winnaar. Hij versloeg in de finale de verrassende Jasper De Bruyne. Simon Van Moeseke vervolledigde een puur Lokerse top 3 door te winnen van Guust Hoebeke. Opnieuw proficiat!

In de B-groep van de -11 zorgde Ruben Vanden Broecke voor de verrassing door zijn poule te winnen. Noah Baeté werd knap 2e in die poule. In de finale verloor Ruben de finale. Noah eindigde knap 4de.

Bij de meisjes -11 greep Lise Hermans (Drive – LBS) voor het eerst de macht. Ze won alle drie haar poulewedstrijden.

Opnieuw Lokerse aan de macht bij de A-groep van de -13. Tim De Theije kon eindelijk eens winnen van teamgenoot Arne Boone. Pieter Bommelé slaagde er niet in de top 3 te vervolmaken. Hij kon er net geen 3e set uithalen tegen Mattias Devos.

De A-groep van de -15 werd opnieuw gewonnen door Esslyn De Pauw (Mintons – LBS). Hij versloeg in de finale Pluimplukker Zion Lazou. Dries De Puysseleir wint de match om de 3de plek van Bjarne Verleysen (Mintons – LBS).

In de B-groep -15 greep Lennert Heynderickx de macht. Hij versloeg clubgenoot Simon Van De Vyver in de finale. Gert-Jan De Vleeschouwer deed het in zijn eerste jeugdcup uitmuntend! Hij won de eindtabel voor de 4e plaats! Nog een debutant, Wout Beirnaert werd heel knap 6e.

In het jongens dubbel U11/U13 werd het gelegenheidsduo Jasper De Bruyne & Simon Van Moeseke knap 2e. Ook Lise Hermans (met Lotte De Man) werd 2e bij de meisjes U11/U13. Maité & Geike (allebei -9) deden wat ze konden maar winst zat er niet in. Het leeftijdsverschil was iets te groot.

Het jongens dubbel U15 was opnieuw voor Esslyn & Bjarne. Ze wonnen de finale van Lazou/Aelbrecht. Dries & Lennert versloegen in de strijd om de derde plaats Arne & Tim. Gert-Jan & Simon vervolledigen het plaatje met een knappe 5de plaats!

Je kan alle winnaars bekijken via deze link.

Eén gedachte over “Lokerse scoort op eigen jeugdcup

  1. Bij deze wil ik alle leden en medewerkers van het jeugdbestuur nog eens extra bedanken voor de jarenlange leuke, vlotte, plezante en aangename samenwerking.
    Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *