Overzicht zomertornooien

Bijna iedereen is van de rust van het tussenseizoen aan het genieten. Bijna iedereen. Ook in de zomerperiode zijn er enkele tornooikes waar de Lokerse zonen en dochters op trofeeënjacht gaan.

Kathleen Verspreet wint dubbeltitel in Malmédy

Vorig weekend ging het beruchte tornooi van Malmédy door. Bijna 400 spelers gingen naar dit halve kampingfestival waaronder enkele Lokerse-spelers.
Kathleen Verspreet scoorde zelfs in het dames dubbel B1. Met Amy Bronselaer won Kathleen na enkele bijzonder spannende wedstrijden.
Davy Van De Putte & Froni Van Daele sneuvelden in de halve finales tegen de latere winnaars van het gemengd dubbel B1.
Ook Seppe Maesen kwam in het heren enkel C1 niet verder dan de halve finale. Ook hij verloor van de latere winnaar.

Joris Penneman stunt bijna in Beveren

Het tornooi van Beveren viel (wegens reservatieproblemen) dit keer in juli. Joris Penneman ontbrak behoorlijk wat wedstrijdritme na een zware examenperiode.
Desalnietemin slaagde hij er wel in de finale van het gemengd dubbel B2 te bereiken. Met Hanne Peeters wonnen ze hun poule van oa. Eddy Van Herbruggen.
De finale werd jammer genoeg verloren. De tegenstand was met Tom Thierens & Wendy De Greef niet van de poes.
Bart Pringels haalde in het heren dubbel C1 de halve finale.

Tim Van Herbruggen wint gemengd dubbel A in Dilbeek

Ook het verslag van Dilbeek hadden jullie nog te goed. Tim Van Herbruggen sluit het seizoen met een overwinning af. In de finale van het gemengd dubbel A troefden Tim & Hanne Janssens niemand minder dan Floris Oleffe en Ellen Desie af in 3 sets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *