PK Jeugd : 6x goud en 4x zilver!!!

Justine, Lennert & Dries winnen elk 2 titels

Onze jeugd heeft schitterende resultaten meegebracht van de provinciale kampioenschappen!! Er werden maar liefst 6 titels weggekaapt. Daarnaast waren er nog 4 verloren finales & 3 halve finales.

Ons overzicht starten we bij de jongsten.
Bij de U9 had Tim Redant (winnaar van de laatste 2 jeugdcups) de pech om in een loodzware poule terecht te komen waardoor hij pas 3de werd in die poule. Yannick Bauwens werd knap 2de in zijn poule en bekleed zo een virtuele 3de of 4de plaats.

De U11 werd helemaal overheerst door Lokerse!
In het jongens enkel overtrof Lennert Heynderickx zijn stoutste verwachtingen door een plaatsje in de finale te bemachtigen.
Langs de andere kant vonden we Dries De Puysseleir die een zware voorronde wist te overleven.
De finale was dus een Lokers onderonsje tussen Lennert & Dries. De wedstrijd werd in 2 sets gewonnen door Dries De Puysseleir! Uitslagen: 15-21 en 14-21.
In het jongens dubbel -11 opnieuw winst voor de 2 jongens! Lennert & Dries wonnen de finale van Victor Callebaut én Sebbe Huyge van Wit-Wit. Uitslag: 21-14 en 23-21.
In de categorie GD U11 won ook  Lennert zijn 2de gouden plak. Met Eva Stal won Lennert van Dries & Mare Van Britsom. Uitslagen: 21-16 en 22-20.

Bij de U13 hebben we Matteo Christiaens die de reeksen beheerst. In het jongens enkel verloor hij de finale in 3 sets van Nick Verhavert. In het dubbelspel was het wel prijs. Matteo Christiaens won er met Michiel Van Britsom.
Bij de ME U13 werd Aline Van De Velde nipt 4de in haar enkelpoule.

Bij de U15 kon Dieter De Puysseleir niet stunten. In de kwartfinale verloor hij van Nathan Ghys. In het dubbel stootte Dieter meteen op de latere winnaar. Lynn Van Extergem verloor in de 1ste ronde.

Bij de U17 was het uitkijken naar de prestaties van Joris Penneman. Joris geraakte probleemloos tot in de halve finales. Daar stond hij tegenover Jurgen Voet (de winnaar HE B1 in Lokeren). Joris deed het ronduit schitterend! In 3 sets moest hij echter nipt het hoofd buigen. Maar het had evengoed andersom kunnen zijn.
Zus Justine Penneman verzamelde wel titels. In het ME U17 won Justine in een poule van 4 de hoofdvogel. Ook in het gemengd (met Mathieu Vanderaspoilden) was het prijs. Al was het 2 keer in 3 sets.
Bij de meisjes dubbel U17 verloren Lynn Van Extergem & Delphine Segers de finale.

6 gedachten over “PK Jeugd : 6x goud en 4x zilver!!!

  1. Voor de volledigheid wordt door het gender comite nog vermeld dat Joris in drie sets heeft verloren in de mix van zijn zusje Justine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *