Regels en afspraken

Goeie afspraken maken goeie vrienden. Niets is minder waar.
De regels gelden voor alle kinderen die deelnemen aan de Lokerse Badminton School.

Aanwezigheid op de trainingen

Bij inschrijving engageert de speler zich om aanwezig te zijn op het merendeel van de trainingen. Indien een speler toch eens niet kan dient hij/zij de trainer hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via mail of sms.

Goede balans vinden tussen school en badminton

Extra uren trainen betekent ook dat er die avonden minder uren overblijven om aan de studies te spenderen. Een goeie planning is daarom bijzonder belangrijk! Ouders kunnen de badmintonschool inlichten indien zij dit nodig achten.

Juiste instelling en motivatie

De belangrijkste voorwaarde om bij de selectie van de badmintonschool opgenomen te worden is een juiste instelling en motivatie! Spelers moeten zichzelf willen verbeteren dankzij hun enthousiasme en inzet tijdens de trainingen. Vanzelfsprekend zullen we de component fun niet vergeten. Het is eveneens belangrijk dat de spelers zich goed voelen en een heuse vriendengroep gaan vormen.

Op tijd komen

De kinderen dienen op tijd op de training aanwezig te zijn. Wij verwachten dat de spelers 10 min vóór aanvang van de training aanwezig zijn in de kleedkamer en op tijd de sportzaal betreden.

Clubkledij gewenst

Graag willen wij iedereen motiveren om zowel op trainingen als tornooien zoveel mogelijk de clubkledij te dragen. Deze uniformiteit draagt bij tot een bepaalde uitstraling en gelijkheid.

Shuttles

Tijdens de trainingen van de LBS wordt er uitsluitend getraind met veren shuttles. Deze worden aangeleverd door de badmintonschool.

Tornooien

Het deelnemen aan tornooien is niet verplicht maar wordt wel ten zeerste aangeraden. Via deze link kan u nagaan welke tornooien geselecteerd zijn en waar we in groep aan zullen deelnemen.
In principe zal er altijd een coach aanwezig zijn die u zal bijstaan in de wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *